Baden

Genieten van pure luxe

Niets is fijner dan aan het einde van een lange dag lekker te ontspannen. Hoe u dat het beste doet? In een vrijstaand bad. Zeep dat verandert in schuim, kaarsjes aan en genieten van het warme water. Zo’n vrijstaand bad is echt niet iets dat alleen in films of dure hotels voorkomt. Verwezenlijk uw droom en plaats er eentje in uw eigen badkamer.

 • Baden gemaakt van solid surface
 • Een eyecatcher in uw badkamer
 • Het bad vergeelt niet, wit blijft echt wit
 • Met passie gemaakt door vakmensen
 • Gemakkelijk in onderhoud
Onze baden, jullie badkamer

Solid surface baden

Al onze baden zijn gemaakt van solid surface. En dat is niet voor niets. Solid surface brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Het is duurzaam materiaal dat gemakkelijk te bewerken én onderhouden is. Veel vrijstaande baden die op de markt worden aangeboden zijn gemaakt van een ander soort materiaal afkomstig uit China. De basis van dit materiaal is polyester. Het nadeel? Na verloop van tijd verkleurt uw prachtige mat witte bad geel. En dat is niet wat u wilt! Onze ligbaden blijven mooi. Stralend wit. Nu en in de toekomst.

 • Snelle levertijden

  3 tot 6 weken

 • 225 m2 showroom

  Vol inspiratie

 • Nederlands product

  Gemaakt in Zaltbommel

Het bad van uw dromen

Dompel uzelf onder in pure luxe

Dat een vrijstaand bad alleen te zien is in films of luxe hotels, is na vandaag voorbij. Het is tijd om uw droom te verwezenlijken. Neem een kijkje in ons assortiment en dompel uzelf onder in pure luxe. Van sierlijke baden tot robuustere varianten. Er is zeker een bad dat past bij uw wensen en eisen.

Maak uw vrijstaand bad compleet met een badkraan

Combineer uw bad met een prachtige kraan. Dit draagt bij aan de luxe uitstraling van uw badkamer. In ons assortiment vindt u een divers aanbod van RVS badkamerkranen. Onze favoriet? De vrijstaande badkraan. Geloof ons, het is de perfecte finishing touch.

Laat u inspireren in onze showroom

Bent u benieuwd hoe de vrijstaande baden er in het echt uit zien? Kom dan gerust naar onze showroom. We zijn geopend op afspraak. Die maakt u eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Zien we u snel?

Hoe maak ik mijn solid surface bad schoon?

Het schoonmaken van onze vrijstaande baden is een fluitje van een cent. Nadat u gebruik heeft gemaakt van het bad heeft u alleen een zachte doek nodig. Veeg hiermee over het oppervlak en de badkuip glanst weer als vanouds. Ziet u kalkvlekken? Gebruik dan een beetje schoonmaakazijn op een vochtige, zachte doek. Hardnekkige vlekken maakt u schoon met Cif. Wrijf met de zachte kant van de schuurspons over de vlek, spoel na met water en voilà.

Neem contact op