Badkamer onderkast

Een onderkast in de badkamer kunt u eenvoudig vinden in onze collectie. We hebben een uiteenlopend aanbod en de meubels zijn in diverse maten verkrijgbaar. We hebben de onderkasten in standaardmaten maar uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Bij TIZ Design zijn we ontzettend sterk in maatwerk. De productie, het design en de afwerking hebben we compleet in eigen hand omdat we de onderkasten zelf produceren in onze studio in Beneden Leeuwen. Dit maakt het voor u mogelijk om eindeloos te combineren. Het maakt niet uit of de onderkast heel klein moet zijn of dat u juist een hele grote onderkast nodig heeft. Alles is op maat te maken.

Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Winsum

Badkamermeubel Appelscha

Badkamermeubel Bruinisse

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Kollum

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Oostermeer

Badkamermeubel Stavoren

Badkamermeubel Marrum

Badkamermeubel Grou

Badkamermeubel Harlingen

Badkamermeubel Hindeloopen

Badkamermeubel Joure

Badkamermeubel Sneek

Badkamermeubel Wolvega

Badkamermeubel Lemmer

Badkamermeubel Dokkum

Een badkamer onderkast van TIZ Design

Wilt u een onderkast laten maken die niet standaard is? Met een tekening is het mogelijk om aan heel veel wensen te voldoen. Waar u verder aan moet denken is de samenstelling van het badkamermeubel. Want hoeveel lades zou u willen hebben in de onderkast? En is er misschien een behoefte aan ligplanken voor gastendoekjes of handdoeken? Als laatste is er natuurlijk nog de kleur van de kast. Er zijn diverse kleuren om uit te kiezen. Of u nu de voorkeur heeft voor een lichte of donkere kast. Het is bij TIZ Design allemaal mogelijk. Naast de kleur is er nog de afwerking van de kast. Moet deze hoogglans of matte zijn?

Kiest u voor een onderkast uit de collectie van TIZ Design dan kiest u voor een stijlvolle kast. Alle producten in onze collecties spelen in op de nieuwste trends. Omdat het voor ons mogelijk is alles op maat te maken kunt u een onderkast kiezen die echt bij u past.

Een bezoek aan onze showroom

Wilt u een keer bij ons langs komen om de mogelijkheden van een onderkast in uw badkamer te bespreken? Wilt u een keer kijken hoe onze verschillende producten gecombineerd kunnen worden of wilt u misschien eerst in het echt zien hoe onze kasten eruit zien? We kunnen ons zo voorstellen dat u misschien net bent gestart met uw zoektocht naar een nieuwe badkamer en een passende kast voor de badkamer. Misschien wilt u daarom wel langskomen om inspiratie op te doen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al wat verder bent in uw zoektocht en u heeft de keuze voor ons al gemaakt. Wat de overweging ook is, we nodigen u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend en u kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Meer informatie over TIZ Design

Veel van onze producten die wij aanbieden worden op een duurzame manier geproduceerd in eigen huis. Koopt u bij ons een badkamer onderkast dan koopt u een door en door Nederlands product. Zaken als kwaliteit en originaliteit vinden wij ontzettend belangrijk. Zoals we al eerder schreven bent u misschien net met de zoektocht naar een nieuwe badkamer gestart. Binnenkort gaat u wonen in een nieuw huis en u zoekt daarvoor invulling van de badkamer of misschien is de oude badkamer in uw bestaande huis aan vervanging toe. Kies voor de kasten en andere producten van TIZ Design.

Bedenk goed dat ook een onderkast niet alleen een gebruiksvoorwerp is. Het is een prominent onderdeel van uw badkamer. De badkamer is een ruimte waar u ongetwijfeld dagelijks te vinden bent. Hier start voor velen van ons immers de dag. Of u sluit een hectische dag misschien wel af in de badkamer. Dan wilt u niet bezuinigen op kwaliteit en kies daarom voor de producten van TIZ Design.