solid-surface-grou

Badkamer

Wilt u een badkamer met een modern design op maat laten maken? Dan bent u bij TIZ design aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment kunt u uw badkamer met modern design op maat laten maken en door ons naar uw wens laten realiseren. Of het nu gaat om baden, badkamermeubels, design wastafels, toiletfonteinen, badkamerspiegels en nog veel meer.

TIZ design heeft alles om een complete design badkamer te ontwerpen. Bij TIZ design streven wij immers niet alleen naar functionele badkamermeubels, maar ontwerpen we badkamermeubels die een ware toevoeging zijn aan uw interieur. Met de producten van TIZ design creëert u een exclusieve uitstraling in uw badkamer.

Meer informatie
Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Inspiratie bij mensen thuis

Solid Surface - inspiratie-10
solid-surface-wastafel-1-inspiratie
solid-surface-onne

Kwaliteit en exclusiviteit staan bij ons centraal

TIZ design maakt het mogelijk om uw moderne design badkamer op maat te laten maken en in te delen met verschillende onderdelen. Op de website vindt u de meest prachtige combinaties wastafels, spiegels met LED verlichting en verwarming, fonteinen en vrijstaande baden.

TIZ design beschikt over een eigen atelier in Zaltbommel waar wij al onze badkamermeubelen zelf ontwerpen en produceren. Dit betekent dat alles mogelijk is! Wij kunnen ieder badkamermeubel op maat maken en in iedere afmeting afleveren. Kortom, onze badkamermeubels passen ook in uw design badkamer thuis!

Stel uw eigen moderne design badkamer samen met TIZ design

Op onze website vindt u oneindig veel mogelijkheden om uw badkamer vorm te geven. Zodoende vindt u in ons assortiment niet alleen wastafels en badkamermeubels, u vindt ook baden, kranen, fonteinen, kastjes en badkamerspiegels. Dus alles wat u zou kunnen wensen. Ongeacht voor welke combinaties u kiest, u kiest altijd voor producten die een ware eyecatcher zijn in iedere ruimte!

Bij TIZ design vindt u de allermooiste combinaties van wastafels en badkamermeubels. In ons ruime wastafelassortiment vindt u niet alleen de standaard wastafels, u vindt zowel enkele, dubbele als plateau wastafels. Perfect voor zowel grote als kleine badkamers!

Onze wastafels worden geproduceerd uit de allerbeste materialen. Zo gebruiken wij solid surface materialen waarbij u kunt kiezen uit Hi-Macs® of Corian®. Wij gebruiken deze materialen vanwege de duurzaamheid. Naast het feit dat deze materialen duurzaam zijn, zijn ze ook van zeer hoge kwaliteit en vergelen de wastafels niet. Wanneer u kiest voor een wastafel van TIZ design kiest u voor een wastafel die jaren lang meegaat en jaren stralend wit blijft.

Wij produceren onze producten in eigen huis

Ons atelier bevindt zich in Zaltbommel. Dit atelier is het hart van TIZ design. Al onze ideeën ontstaan hier en komen hier tot uiting. Hier worden dromen omgetoverd in op maat gemaakte moderne design badkamers. Wij maken gebruik van de allerbeste materialen met uitstekende kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van de producten van TIZ design.

Bij TIZ design bent u volledig vrij om uw moderne design badkamer samen te stellen. U bepaalt zelf het model wastafel, de afmetingen van de badkamermeubel en de plaatsing van de badkamerspiegel.

Wij doen er alles aan om een echte droombadkamer te ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op om met één van onze medewerkers de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

U kunt eenvoudig een offerteaanvraag indienen via de website. In het offerte formulier kunt u van al onze badkamermeubels uw eigen afmetingen en overige wensen indienen.

Er is zelfs een optie om afbeeldingen te uploaden wanneer u al een mooie en moderne design badkamer heeft gezien die ter inspiratie dient voor uw eigen badkamer. Ooit in een hotel overnacht met een mooie badkamer? Maak een foto en stuur hem op. Door de afbeeldingen mee te sturen weten onze ontwerpers precies wat u wenst. Bovendien kunnen we aan de hand van de foto een betere prijsindicatie geven.

Meer informatie
solid-surface-hindeloopen
badkamermeubel-Oosterend-1