Exclusief

Dutch Design – Hand Made. Dat is TIZ design. Wij streven naar duurzame productie in eigen huis. Een door en door Nederlands product, waarbij we toezien op niet alleen functionaliteit, maar ook een bijdrage aan de inrichting van uw huis.

Wij vinden namelijk dat een wastafel of badkamermeubel niet alleen een gebruiksvoorwerp is, maar ook een eyecatcher in uw exclusieve badkamer mag zijn. Bent u op zoek naar badkamermeubels voor uw exclusieve badkamer? Neem dan contact met ons op en bezoek onze showroom in Zaltbommel.

Wastafel kiezen

Tijd om aan de slag te gaan met uw wastafel. Begin bij een wastafel die u mooi vindt. Er zijn verschillende varianten te vinden in ons assortiment. Vervolgens bepaalt u het montagetype. Op het wastafelmeubel, verzonken in het meubel of zwevend boven het meubel. Vervolgens kiest u de afmetingen, dikte en of er wel of geen gat voor kranen nodig zijn. De wastafels kunnen altijd gecombineerd worden met een badkamermeubel die u door ons laat maken. Kies daarbij voor een enkele of dubbele wasbak of een extra grote wasbak waar twee kranen bovenkunnen.

  • Eindeloze mogelijkheden

    in design en kleur

  • Vakmanschap

    vanuit Zaltbommel

  • Door en door Nederlands product

    kwaliteit gegarandeerd

Neem contact op