Modern

Badkamers zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen. Iedereen heeft een andere stijl en houdt van andere kleuren. De stijl van een badkamer is door de jaren heen een stuk belangrijker geworden dan jaren geleden. Vroeger werd een badkamer alleen gebruikt om jezelf te wassen. Tegenwoordig wordt een badkamer ook gebruikt voor andere doeleinden.

Mensen willen in een badkamer kunnen ontspannen. Ze willen ruimte hebben en kunnen genieten van een heerlijke douche of een lekker bad. Om te kunnen ontspannen is het belangrijk dat de uitstraling van een badkamer helemaal naar uw stijl is. Badkamers zijn er in een klassieke, industriële, landelijke en moderne stijlen. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een moderne badkamer, maar wat is dan een moderne badkamer?

Wastafel kiezen

Tijd om aan de slag te gaan met uw wastafel. Begin bij een wastafel die u mooi vindt. Er zijn verschillende varianten te vinden in ons assortiment. Vervolgens bepaalt u het montagetype. Op het wastafelmeubel, verzonken in het meubel of zwevend boven het meubel. Vervolgens kiest u de afmetingen, dikte en of er wel of geen gat voor kranen nodig zijn. De wastafels kunnen altijd gecombineerd worden met een badkamermeubel die u door ons laat maken. Kies daarbij voor een enkele of dubbele wasbak of een extra grote wasbak waar twee kranen bovenkunnen.

  • Eindeloze mogelijkheden

    in design en kleur

  • Vakmanschap

    vanuit Zaltbommel

  • Door en door Nederlands product

    kwaliteit gegarandeerd

Kenmerken van een moderne badkamer

Een van de belangrijkste kenmerken van een moderne badkamer is het kleurgebruik. Maak gebruik van rustige kleuren. De kleuren die vaak worden gebruikt in een badkamer zijn wit, zwart, grijs en crème. Vaak worden er grote tegels in dezelfde kleur gebruik die zowel op de muur als op de vloer worden geplaatst. Om niet alleen maar bovenstaande kleuren te gebruiken, kan je gebruik maken van diverse materialen. Materialen zoals hout, beton en natuurstenen.

Een moderne badkamer heeft vaak rechte en strakke lijnen in een badkamer, zodat er een ruimtelijke sfeer ontstaat. Daarnaast is het erg modern om een grote spiegel te plaatsen, dit zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter is. Hetzelfde geld voor een glazen afscheiding.

Duurzame badkamer is modern

Het kiezen van meubilair in uw badkamer is vaak lastig. Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met duurzaamheid. Er worden zonnepanelen, palletkachels en waterpompen geplaatst. Naast deze manieren van duurzaamheid is het ook goed om duurzame producten aan te schaffen die jarenlang mee gaan.

De wastafels van TIZ design zijn gemaakt van solid surface. De badkamermeubels van TIZ design zijn gekeurd met het FSC-keurmerk. Dit keurmerk staat voor het beschermen van het bosbeheer voor dieren, planten en lokale bevolking. Middels de inzet van goed bosbeheer loopt een bos minder risico om gekapt te worden voor doeleinden, zoals het aanleggen van een soja- of palmolieplantage. De badkamermeubels van TIZ design zijn dus gemaakt van goed hout.

Meubilair in uw badkamer

Het is van belang dat het meubilair in uw nieuwe badkamer goed past bij uw moderne vloer en wanden. De badkamermeubels met wastafels van TIZ design zijn erg modern. Ze geven een ruimtelijk beeld doordat ze aan de wand hangen, dit betekend dat zij geen pootjes hebben.

De kleuren die aan worden geboden van de badkamermeubels zijn lichte kleuren, dit past perfect bij een moderne badkamer. De wastafels zijn allemaal in de kleur wit en zijn verkrijgbaar als enkele of dubbele wastafel. Zoals net aangegeven zorgt een spiegel ervoor dat uw badkamer optisch groter lijkt. TIZ design heeft een prachtig assortiment aan grote badkamerspiegels die voorzien zijn van LED licht en zijn condensvrij. Ze zijn condensvrij door de spiegelverwarming.

Vindt u het heerlijk om na het werken lekker te relaxen in uw vrijstaand bad? Dan kunt u een bad op maat laten maken, zodat deze perfect past in uw badkamer.

Offerte aanvragen

Als u uw moderne badkamermeubilair samen heeft gesteld, is het tijd voor de aanvraag van een offerte. Geef in de aanvraag duidelijk aan welk product u wilt hebben, welk model, welke afmetingen en het soort afwerking. Neem contact op als u vragen hebt!

Nadat u al uw wensen duidelijk heeft beschreven kunt u de offerte aanvraag versturen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, versturen wij u zo snel mogelijk een offerte. Als u akkoord bent met de offerte, zetten wij de productie van uw product zo snel mogelijk in gang.

Neem nu vrijblijvend contact op