badkamerspiegel-head

Badkamerspiegels

Nooit meer condens op uw badkamerspiegel

Geen enkele badkamer is af zonder een badkamerspiegel en daarom heeft TIZ design een eigen collectie spiegels voor u. Aan alles is gedacht! Nooit meer condens op de spiegel door de ingebouwde verwarming en verlichting die volledig dimbaar is met sensoren.

  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
  • Uw droombadkamer vinden begint nu
Meer informatie
Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

100% condensvrije badkamerspiegels

Alle spiegels in ons uitgebreide assortiment zijn ontworpen om niet alleen een exclusieve uitstraling te geven in uw badkamer, maar vooral ook om functioneel te zijn. U kent vast wel het moment dat u onder een warme douche vandaan stapt en de spiegel volledig beslaat. Vervelend en met de juiste spiegel te voorkomen. Onze spiegels zijn namelijk 100% condensvrij dankzij de ingebouwde spiegelverwarming.

De verwarming is volledig verwerkt in de spiegel en niet zichtbaar van buitenaf. De ingebouwde spiegelverwarming schakelt tegelijkertijd in met het aanzetten van de spiegelverlichting. Hierdoor kunt u niet vergeten de verwarming aan te zetten en zal er nooit condens op uw spiegel staan.

Het verwarmingselement brengt de spiegel op een hogere temperatuur waardoor de vorming van condens voorkomen wordt. Dit betekent dat de badkamerspiegels van TIZ design ook meteen na een warme douche klaar zijn voor gebruik!

Duurzame verlichting voor elke sfeer

Onze badkamerspiegels zijn om twee redenen duurzaam. Allereerst doordat de spiegel volledig in Nederland geproduceerd worden en er zo geen milieuvervuilende transporten bijkomen, maar ook door onze keuze voor verlichting.

De keuze voor verlichting was bij ons zo gemaakt. We geven veel om duurzaamheid en zo ook om de duurzaamheid van onze producten. Bij TIZ design werken we daarom enkel met led verlichting.

Led verlichting is ruim 90% procent zuiniger dan de standaard gloeilamp en daarbij stoot led verlichting minder CO2 uit. Ook is een bijkomend voordeel dat u met led verlichting direct licht heeft waar sommige lampen nog opwarmtijd nodig hebben om op vol vermogen licht uit te stralen.

Naast het duurzame aspect van de verlichting is er ook nagedacht over functionaliteit. Op sommige momenten wil u veel verlichting hebben om bijvoorbeeld uw make-up te bevestigen, maar er zijn ook momenten waarop u sfeer wil creëren. Verlichting heeft een grote impact op de sfeer en daarom zijn al onze spiegels dimbaar met een sensor.

In onze collectie spiegels voor in de badkamer is de verlichting bij elk model anders verwerkt. Bij spiegel Hoogeveen is de verlichting bovenin de spiegel verwerkt en bij spiegel Veendam in de gehele spiegel. Heeft u de verlichting liever niet in de spiegel, dan is spiegel Meppel iets voor u! Hierbij is de verlichting zowel boven als onder aan de achterkant van de spiegel verwerkt.

Hoog vochtgehalte? Geen enkel probleem

Onze badkamerspiegels kunnen in iedere badkamer geplaatst worden, ongeacht de vochtigheid in de badkamer. Doordat de spiegels gemaakt zijn van veiligheidsglas en met een folie bekleed aluminium frame, zijn ze spatwaterdicht.

Het hoge vochtgehalte in badkamers zal hierdoor de spiegel niet aantasten. De hoogwaardige kwaliteit van de spiegels van TIZ design zal hierdoor jarenlang aanhouden.

Maatwerk dankzij ons eigen aterlier

Elke badkamer en wastafel is anders in formaat. Bij TIZ design bieden we daarom spiegels met verschillende afmetingen. Er zijn vijf standaardafmetingen van 80 tot 160 centimeter lang.

Meer informatie
solid-surface-wastafel-1-inspiratie
solid-surface-wastafel-2-inspiratie

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

tiz-design-contact

Openingstijden showroom
Ma t/m vr.08.00 - 16.00 uur
Zaterdag10.00 - 13.00 uur

I.v.m. de feestdagen zijn wij van 25 dec. t/m 1 jan. gesloten!

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.