Een badkamerkast die past

Op maat, in uw stijl

Uw badkamer is zoveel meer dan slechts een functionele ruimte. Het weerspiegelt uw unieke stijl en persoonlijkheid. Wat er absoluut niet mag missen? Een badkamerkast. Op maat gemaakt. Voor een zachte prijs.

 • Voldoet 100% aan uw opslagbehoeften
 • Maximaliseert de ruimte in uw badkamer
 • U kiest de stijl, materialen én afwerking
 • We maken gebruik van duurzame materialen
 • Een gevoel van luxe hoeft niet duur te zijn

Zwevende elegantie en verhoogde opbergruimte

Een hangende badkamerkast of juist op pootjes

Menig mens twijfelt over een hangende kast of een model op pootjes. Beiden zijn een uitstekende keuze. Een zwevende badkamerkast is visueel indrukwekkend en biedt praktische voordelen. Schoonmaken wordt bijvoorbeeld een fluitje van een cent. Een badkamerkast op pootjes is juist gemakkelijker te verplaatsen en geeft de kast een stijlvolle uitstraling. Welke optie u ook kiest, beiden varianten maken wij volledig voor u op maat. Minimalistisch met strakke lijnen en neutrale tinten of juist een gedurfde uitstraling met levendige kleuren en opvallende texturen.

Badkamermeubelkast op maat

Elke badkamer is anders. Een standaardmaat is dus niet altijd wat u wenst. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een kast op pootjes of juist zwevend tot een smalle badkamerkast die de verticaal opbergen naar ongekende hoogtes tilt. U roept, wij realiseren.

 • Snelle levertijden

  Binnen 6 tot 8 weken

 • 225 m2 showroom

  Vol inspiratie

 • Nederlands product

  Gemaakt in Zaltbommel

Verticaal opbergen in stijl

Een hoge of smalle badkamerkast

Op zoek naar een slimme oplossing om ruimte te maximaliseren in uw badkamer? Dan is een hoge kast iets voor u. De afmetingen bepaalt u zelf. Onze tip: ga voor een smalle badkamerkast die de opbergruimte maximaliseert zonder veel vloeroppervlakte in beslag te nemen. Van handdoeken en toiletartikelen tot make-up en voorraad. Alles heeft een eigen plek in uw op maat gemaakte, hoge badkamerkast.

Onze badkamermeubels, hun badkamer

Badkamerkasten op maat passend bij uw stijl

Van plan om een badkamerkast op maat te laten maken? Goed idee! Welke stijl kiest u?

Een moderne badkamerkast

Een moderne badkamerkast kenmerkt zich door strakke lijnen en een minimalistische esthetiek. Denk aan gladde oppervlakken, neutrale kleuren en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, metaal en hout. Deze badkamerkasten creëren een gestroomlijnde en eigentijdse sfeer in de badkamer, waarbij functionaliteit en elegantie hand in hand gaan.

Badkamerkast in boho stijl

Geniet u van een warme, ontspannen sfeer? En bent u niet bang om textuur, geometrische ontwerpen en matronen met elkaar te combineren? Dan is een bohemian badkamerkast u op het lijf geschreven. Boho badkamerkasten hebben vaak een open en luchtige uitstraling zodat accessoires mooi uitkomen.

Scandinavische badkamerkast op maat

Een op maat gemaakt Scandinavisch badkamermeubel belichaamt de essentie van functionaliteit, eenvoud en esthetiek. Geïnspireerd door de Scandinavische designtraditie, straalt dit meubelstuk een tijdloze charme uit die perfect past bij een moderne badkameromgeving. De kenmerken? Subtiel en doordacht. De focus ligt op strakke lijnen, minimalistische vormen en hoogwaardige materialen. Hout, vooral lichtgekleurd hout zoals berken of eiken, is een hoofdbestanddeel van dit meubel. Het hout wordt vaak gecombineerd met witte, neutrale tinten om een helder en luchtig gevoel te creëren.

Een minimalistische badkamerkast

Minimalistische badkamerkasten stralen eenvoud en functionaliteit uit. Geen overbodige versieringen, wel een strakke uitstraling. De stijl benadrukt monochrome kleuren, verborgen opslagoplossingen en heldere lijnen. De focus ligt op essentiële elementen zonder poespas. Het resultaat? Een rustgevende, georganiseerde badkameromgeving.

Neem nu vrijblijvend contact op