vanaf

€ 2125,-

Bad inbouwsets

Badinbouwset thermostaat vrijstaand TK07

RVS thermostaat badinbouwset bestaande uit een omstel, inbouw thermostaat mixer, staafhanddouche met wandaansluiting en wanduitloop van 250 mm. Set wordt compleet met inbouwdelen geleverd.

Artikelnummer: TZBTTKV07

Voordelen TIZ Design
  • 10 jaar garantie
  • Beste kwaliteit RVS 316
  • Van het Italiaanse topmerk Geda Radomonte
  • Minimale inbouwdiepte 40 mm (hierdoor is er eigenlijk nooit een voorzetwand nodig)

De unieke luxe uitstraling

De Badinbouwset thermostaat vrijstaand TK07 van TIZ Design straalt een mix van elegantie en innovatie uit, waarmee het elke badkamer verrijkt met luxe. Het geselecteerde RVS materiaal, bekend om zijn afwerking en duurzaamheid, tilt het ontwerp naar een hoger niveau. Deze set voegt niet alleen een esthetische waarde toe aan de ruimte maar bevordert ook een gevoel van verfijning en exclusiviteit. Het gestroomlijnde design, gekenmerkt door zijn eenvoud en moderniteit, past naadloos in elke badkamerstijl, van de moderne tot de meer traditionele. De TK07 is meer dan een gebruiksvoorwerp; het is een statement en een bewijs van aandacht voor detail in uw badkamer.

Functionele toevoeging aan de badkamer

Functioneel gezien zet de Badinbouwset thermostaat vrijstaand TK07 een nieuwe standaard voor badkamercomfort en gebruiksgemak. Met zijn geïntegreerde thermostaatmixer biedt deze set een precisie in temperatuurregeling die ongeëvenaard is, waarbij het water altijd op de perfecte temperatuur is voor uw bad- of douchebeleving. De staafhanddouche met wandaansluiting en wanduitloop van 250 mm zorgen voor een veelzijdige waterstroom en een schakeling tussen functies dankzij het slimme design. De installatie is verrassend eenvoudig met een minimale inbouwdiepte van slechts 40 mm, wat de TK07 set geschikt maakt voor elke badkamerconfiguratie zonder ingrijpende aanpassingen. Dit is de ideale oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een praktische upgrade van hun badkamer, zonder in te leveren op stijl of kwaliteit.

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)