vanaf

€ 2125,-

Bad inbouwsets

Badinbouwset thermostaat vrijstaand TX08

RVS thermostaat badinbouwset bestaande uit een omstel, inbouw thermostaat mixer, staafhanddouche met wandaansluiting en wanduitloop van 250 mm. Set wordt compleet met inbouwdelen geleverd.

Artikelnummer: TZBTTXV08

Voordelen TIZ Design
  • 10 jaar garantie
  • Beste kwaliteit RVS 316
  • Van het Italiaanse topmerk Geda Radomonte
  • Minimale inbouwdiepte 40 mm (hierdoor is er eigenlijk nooit een voorzetwand nodig)

Een tijdloze badkamer uitstraling

De Badinbouwset thermostaat vrijstaand TX08 van TIZ Design brengt met zijn RVS afwerking een strakke en tijdloze uitstraling naar elke badkamer. Het minimalistische design maakt deze set geschikt voor allerlei badkamerstijlen, van modern tot klassiek. Dit zorgt voor een harmonieuze integratie in uw badkamer, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Gebruiksvriendelijke badkamerset

De TX08 set is ontworpen voor dagelijks comfort met een thermostaat mixer die zorgt voor een constante watertemperatuur, en een staafhanddouche voor flexibiliteit. De eenvoudige installatie, mogelijk gemaakt door de minimale inbouwdiepte, biedt een gebruiksvriendelijke oplossing die zowel voor nieuwe projecten als renovaties geschikt is.

Geda Radomonte staat voor kwaliteit

Geda Radomonte, het Italiaanse topmerk dat levert aan TIZ Design voor de TX08 set, staat bekend om zijn innovatieve benadering en compromisloze kwaliteit. Dit merk brengt Italiaanse vakmanschap en design naar de voorgrond, met een focus op duurzaamheid en esthetiek. Elk product van Geda Radomonte is een toonbeeld van technische perfectie en stijlvol design, waardoor uw badkamer niet alleen functioneel is, maar ook een blikvanger wordt.

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)