vanaf

€ 1925,-

Bad inbouwsets

Badinbouwset thermostaat wand TK05

RVS thermostaat badinbouwset bestaande uit een omstel, inbouw thermostaat mixer, staafhanddouche met wandaansluiting en wanduitloop van 250 mm. Set wordt compleet met inbouwdelen geleverd.

Artikelnummer: TZBTTKW05

Voordelen TIZ Design
  • 10 jaar garantie
  • Beste kwaliteit RVS 316
  • Van het Italiaanse topmerk Geda Radomonte
  • Minimale inbouwdiepte 40 mm (hierdoor is er eigenlijk nooit een voorzetwand nodig)

Badkamer inbouwset

De Badinbouwset thermostaat wand TK05 van TIZ Design is een toonbeeld van schoonheid en functionaliteit. Deze set, met zijn strakke lijnen en hoogwaardige RVS afwerking, biedt een naadloze esthetische toevoeging aan elke badkamer. Het ontwerp is afgestemd op de behoeften van moderne badkamers, waarin comfort en stijl hand in hand gaan. De TK05 set is ontworpen om zich moeiteloos te mengen met diverse interieurthema's, van minimalistisch tot klassiek, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke badkamerrenovatie of nieuwbouwproject.

Praktische toevoeging aan badkamers

De TK05 badinbouwset is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook praktische voordelen die het dagelijkse gebruik vereenvoudigen. Met een inbouw thermostaat mixer en staafhanddouche biedt de set een balans tussen waterdruk en temperatuurregeling, voor een optimale douche-ervaring. De omstel functie en de wanduitloop van 250 mm zorgen voor een flexibele en gebruiksvriendelijke bediening. De minimale inbouwdiepte van 40 mm garandeert een eenvoudige installatie, wat de TK05 een ideale keuze maakt voor zowel nieuwe als gerenoveerde badkamerruimtes.

Geda Radomonte, het Italiaanse topmerk achter deze badinbouwset, staat bekend om zijn commitment aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatief design. Door samen te werken met Geda Radomonte, zorgt TIZ Design ervoor dat elke badinbouwset, waaronder de TK05, voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en ontworpen is met het oog op de laatste trends en technologieën in badkamerdesign. De leverancier bevestigt de toewijding van TIZ Design aan het aanbieden van producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam, om zo de perfecte badkamerervaring te creëren.

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)