vanaf

€ 425,-

Badkamerkranen

Fonteinkranen

Toilet fonteinkranen met een luxueuze en exclusieve uitstraling. Maak uw toiletruimte helemaal af met een fonteinkraan van TIZ design. Helemaal in stijl met onze toiletfonteinen. Kies het design wat past bij uw inrichting van de toiletruimte en geniet van design met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen TIZ Design
  • Kranen van roestvrij staal
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Design kranen uit Italië

Toilet fonteinkranen

De fonteinen van TIZ design zijn eigen ontwerp en uitvoering. Hierbij verkopen wij de rvs kranen van Geda Radomonte. Kies voor een strakke of ronde uitloop, bevestiging aan de muur of in de toiletfontein.Het verschil met een wastafelkraan is de afmeting van de uitloop. Deze is kleiner en moet daarom goed aansluiten. Dankzij het juiste formaat van de toilet fonteinkraan zal het water niet over de rand van de toiletfontein worden gespoten. Zo houdt u uw toiletruimte schoon en droog.

Wilt u meer weten of zit het design wat u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. We helpen u graag verder. Ook kunt u een afspraak maken voor het bezoeken van onze showroom. Onze specialisten staan iedere dag klaar om u van dienst te zijn!

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)