Badkamerkranen

Ingebouwde RVS kranen

Onze ingebouwde RVS kranen zijn voorzien van een inbouw thermoskraan met omstel en handdouche. Geschikt voor iedere badkamer in een stijlvol design. Alles wat u nodig heeft in uw douche, kwaliteit en een luxe uitstraling.

Voordelen TIZ Design
  • Kranen van roestvrij staal
  • Korte levertijden
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Design kranen uit Italië
  • Uniek design voor een scherpe prijs

Ingebouwde RVS kranen

Iedere badkamer heeft de juiste douche nodig. Bij TIZ design hebben we stijlvolle designs ontworpen die passen in iedere badkamer. Uitgevoerd in roestvrijstaal met een geborstelde afwerking, waardoor de glans en kwaliteit van uw kraan behouden blijven.

Onze ingebouwde RVS kranen gaan jarenlang en zijn een investering. De kranen maken uw badkamer helemaal af. We werken de leidingen netjes weg, waardoor u een strak afgewerkte douche heeft. Geniet van design, comfort en uitstraling met de ingebouwde RVS kranen van TIZ design. Deze kranen zijn te combineren met de regendouches uit onze collectie.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen of geven u meer informatie. Bezoek onze showroom als u onze designs met eigen ogen wilt bekijken. We heten u van harte welkom en geven u al het nodige advies. Maak vandaag nog een afspraak!

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)