Badkamerkranen

Regendouches

Bij een luxe en moderne badkamer kan een regendouche niet ontbreken. Een bredere straal dan een standaard douchekop en een rustige waternevel. Ontspan volledig en geniet van het warme water.

Voordelen TIZ Design
  • Kranen van roestvrij staal
  • Korte levertijden
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Design kranen uit Italië
  • Uniek design voor een scherpe prijs
Selecteer je uitvoering

Regendouche

Het nemen van een douche kan het perfecte ontspanningsmoment zijn. Een moment voor uzelf waar u de tijd voor neemt. Dit maakt u mogelijk met een regendouche van TIZ design. Een grotere douchekop, als het ware een warme regen. Daarnaast een luxe uitstraling en een toevoeging aan uw badkamer.

Onze douchekoppen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dit zorgt ervoor dat de regendouche zijn glanzende uitstraling blijft behouden door het borstelen van het staal. De regendouche is ook te combineren met een standaard douchekop, zodat u van beide gebruik kunt maken.

Een regendouche zorgt niet voor meer waterverspilling. Dit komt door de zachtere straal, hierdoor blijft u alsnog besparen op uw waterverbruik. Door de bredere douchekop heeft u wel het heerlijke effect van een regendouche, maar kost het u geen extra energie. Wij hebben in ons assortiment meerdere designs. Kies wat het beste past bij uw badkamer. Een rond of vierkant design, afhankelijk van uw inrichting.

Bent u benieuwd of een regendouche iets is voor uw badkamer? Neem contact op en we vertellen u graag meer. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken op afspraak. We heten u van harte welkom en geven u het best passende advies.

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)