Badkamerkranen

Vrijstaande badkranen

Als u een badkamer heeft met een vrijstaand bad kunt u dit plaatje compleet maken met een vrijstaande badkraan van TIZ design. Een uniek design, met vele mogelijkheden bij de plaatsing van de kraan. Zo is er voor ieder bad wel de juiste kraan te vinden in ons assortiment.

Voordelen TIZ Design
  • Kranen van roestvrij staal
  • Korte levertijden
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Design kranen uit Italië
  • Uniek design voor een scherpe prijs

Vrijstaande badkraan

In combinatie met onze baden hebben we badkranen die hier perfect bij aansluiten. Als u een vrijstaand bad heeft of heeft uitgekozen bij TIZ design bevelen we deze kranen van harte aan. Zo maakt u het bad af in stijl, met kwaliteit. U kiest voor een roestvrij stalen kraan, die is geborsteld voor de afwerking.

In bad gaan wordt een geheel andere ervaring met onze vrijstaande baden en vrijstaande badkranen. Een gevoel van luxe, maar dan in uw eigen huis. U kunt er iedere dag van genieten.

Heeft u geen passende kraan gevonden? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Omdat de baden en kranen in ons eigen TIZ design atelier tot stand zijn gekomen is er meer mogelijk dan u misschien dacht. Wij helpen u heel graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. Dit kan op afspraak, wij ontvangen u van harte. Zo kunt u al onze designs met eigen ogen bekijken en al uw vragen meteen stellen!

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)