Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Franeker is zowel stijlvol als praktisch, en past binnen elk modern én klassiek interieur. Met de strakke lijnen en geïntegreerde wastafel schept het ruimte in een grote én een kleine badkamer.

Omschrijving Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Franeker is uitgevoerd in het kwalitatief hoogwaardige Solid Surface, Hi-Macs Alpine White of Corian Glacier White. Deze materialen vergelen niet in de loop van de tijd, maar blijven smetteloos wit. De corpus van het meubel is uitgevoerd in berken multiplex met wit hlp (high pressure laminate) en voorzien van greeploze tip-on lades van het merk Blum.

De wastafel is geïntegreerd in het badkamermeubel. De wastafel is hierbij naadloos verlijmd met de zijwanden van het meubel voor een perfecte afwerking.

Badkamermeubel Franeker is op deze afbeelding gecombineerd met een wastafel van het model Ameland; uiteraard is een combinatie met andere wastafelmodellen, uit de collectie van Tiz design, mogelijk. De standaard afmeting van badkamermeubel Franeker is 2100 x450x360 millimeter. Omdat de volledige collectie van TIZ design in eigen atelier ontworpen en uitgevoerd wordt, behoort maatwerk ook altijd tot de opties.

Aanvullende informatie Badkamermeubel Franeker

  • Uitstekend te combineren met alle modellen wastafel uit de collectie van TIZ design
  • Door alleen te werken met topkwaliteit materialen blijft wit ook echt wit
  • Keuze uit standaard afmetingen en aantal lades of op maat gemaakt meubel
  • Geschikt voor een modern en klassiek interieur

Daarom TIZ design

  Duurzame productie in eigen huis

  Showroom in Beneden Leeuwen

  Hi macs & Corian

  Dutch Design (Hand Made)


Vraag offerte aan

Naam

E-mail

Telefoon

Afmeting (mm)

 

 

Beschrijving

Badkamermeubel Bolsward

Badkamermeubel Stavoren

Badkamermeubel Appelscha

Bezoek onze showroom

Als u wilt zien hoe onze wastafels, badkamermeubels en baden er in het echt uitzien of meer informatie wilt over de mogelijkheden voor maatwerk, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.