Badkamermeubel hout

Bij TIZ Design vindt u een breed assortiment houten badkamermeubels. Vindt u een natuurlijke uitstraling van uw badkamer belangrijk? Kies dan voor een badkamermeubel met houttinten of een volledig houten badkamermeubel van bijvoorbeeld eikenhout. Bij TIZ Design kunt u prachtige badkamermeubels op maat laten maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Winsum

Badkamermeubel Appelscha

Badkamermeubel Kollum

Badkamermeubel Stavoren

Badkamermeubel Grou

Badkamermeubel Joure

Badkamermeubel Lemmer

Badkamermeubel Dokkum

Houten badkamermeubel op maat laten maken

TIZ Design maakt uw houten badkamermeubel op maat! Wanneer u weet hoe uw droombadkamer eruit ziet, wilt u de uitvoering natuurlijk niet laten beperken door standaard afmetingen. Bij TIZ Design maken wij uw badkamermeubels op maat. U kiest de afmetingen en het design en wij doen de rest. Er zijn een aantal stappen die u moet doorlopen om uw houten of eikenhouten badkamermeubel samen te stellen.

De eerste stap is het gewenste model kiezen. U geeft de gewenste afmetingen door, zodat het product precies past in uw badkamer. Vervolgens kiest u een wastafel uit. TIZ Design heeft verschillende wastafels, afgerond of met een rechte hoek. Daarna kiest u de gewenste kraan. De kraan kan in het badkamermeubel geplaatst worden of boven de wastafel opgehangen worden.

Om het badkamermeubel geheel naar wens te maken, kunt u het materiaal kiezen, zoals bijvoorbeeld eikenhout. Vervolgens kiest u welke lades u wilt. Ook kunt u het soort bedieningspaneel kiezen. Als laatste kunt u de soort afwerking kiezen. U kunt het product in een bepaalde kleur laten spuiten. De afwerking is uiteraard belangrijk voor een mooie uitstraling van uw badkamermeubel op maat.

Hout soort badkamermeubel

De badkamermeubels worden van hout gemaakt. TIZ Design werkt met alle soort houtfineer. Fineerhout is een dunne laag hout dat (vaak) wordt verlijmd met MDF. In dit hout ziet u geen noesten en nerven. Het grote voordeel van fineer is dat het tegen luchtvochtigheid kan, dit zorgt ervoor dat het hout minder snel scheurt of vervormt.

TIZ Design maakt gebruik van vochtwerend MDF, ook wel MDF V313 genoemd. De belangrijkste reden waarom wij gebruik maken van dit soort MDF is, omdat de badkamermeubels in een vochtige ruimte geplaatst gaan worden. Het MDF is met meer druk geperst dan normaal MDF, waardoor het hout beter tegen vocht kan. Om het vocht volledig af te weren, worden de producten met vochtwerende lijm gelijmd.

FSC-hout

TIZ Design maakt bij de houten badkamermeubels uitsluitend gebruik van hout dat is voorzien van een FSC-keurmerk. FSC staat voor Forest Stewardship Council. Het FSC-systeem zorgt voor een verantwoord bosbeheer over de hele wereld. Het leefgebied van dieren, planten, de lokale bevolking en bosarbeiders wordt beschermd. Bossen lopen minder risico op gekapt te worden, omdat deze worden beschermd. Bossen worden vaak gekapt voor het aanleggen van palmolieplantages, sojaplantages of mijnbouw. Door FSC-gekeurde producten te kopen, draagt u bij aan een gezondere leefomgeving voor dieren en mensen.

TIZ Design

TIZ Design levert uitsluitend duurzame en kwalitatief goede producten. De productie wordt uitgevoerd in onze werkplaats in Beneden Leeuwen. Een echt Nederlands product dus! Een houten badkamermeubel van TIZ Design is een designstuk voor in uw badkamer. Onze houten badkamermeubels zijn echte eyecatchers!

Wij maken ook graag uw badkamermeubel op maat. Heeft u bijvoorbeeld een eikenhouten badkamermeubel in gedachten en ziet u deze niet in onze online collectie? Neem dan contact met ons op. Wilt u een keer onze showroom bezoeken om onze badkamermeubels en andere producten te bekijken? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend, dus neem van tevoren eerst even contact met ons op om een afspraak te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u uw droombadkamermeubel samengesteld? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. In het offerteformulier geeft u uw wensen door, bijvoorbeeld de afmetingen en model. Het is mogelijk om bij extra opties uw speciale wensen aan te geven. Wij streven er vervolgens naar om u binnen enkele werkdagen een passende offerte toe te sturen.