Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Oosterend onderscheidt zich met een stijlvol, strak design dat past binnen veel interieurstijlen. Het meubel geeft extra ruimte in de badkamer door de zwevende bevestiging aan de muur. Ook heeft het meubel ruime, greeploze tip-on laden met extra binnenlade voor grote en kleine (badkamer)spullen.

Omschrijving Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Oosterend is volledig in eigen atelier ontworpen en vervaardigd. Het is een elegant meubel dat veel ruimte biedt. Het bovenblad geeft plaats voor toiletspullen, handdoeken of een stijlvol ornament, maar kan ook leeg gelaten worden om de ruimtelijkheid van de badkamer te accentueren. Achter de greeploze tip-on laden van het merk Blum biedt het meubel een royale opbergmogelijkheid. Standaard bevat de middelste lade een kleinere binnenlade voor het opbergen van bijvoorbeeld make-up spullen. Een eiken decor is standaard, een dessin naar eigen inzicht behoort tot de mogelijkheden.
Badkamermeubel Oosterend heeft een corpus van vocht- en waterwerend mdf, en dus bij uitstek geschikt voor een vochtige ruimte. Het meubel is gespoten in een matte tweecomponentenlak.
De standaardafmeting van badkamermeubel Oosterend is 2400x450x400 millimeter. Maatwerk is altijd mogelijk. Niet alleen voor wat betreft de afmeting van het meubel: er kan ook gekozen worden voor meer of minder (binnen)lades. De kleur van het meubel kan naar wens uitgevoerd worden in mat- of zijdeglans spuitwerk.

Aanvullende informatie Badkamermeubel Oosterend

  • Uitstekend te combineren met alle modellen wastafels uit de collectie van TIZ design
  • Stijlvol en strak past het binnen veel interieurstijlen
  • Grote keuze uit kleuruitvoeringen in mat- of zijdeglans spuitwerk
  • Biedt veel opbergruimte dankzij laden en binnenlade

Afmeting
2400x450x400 (andere maten mogelijk)

Materiaal meubel
V313 water en vochtbestendig MDF

Afwerking meubel
Gespoten in 2 componenten lak

Laden
2x tip-on binnenlade blum, 3x tip-on buitenlade

Daarom TIZ design

  Duurzame productie in eigen huis

  Showroom in Beneden Leeuwen

  Hi macs & Corian

  Dutch Design (Hand Made)


Vraag offerte aan

Naam

E-mail

Telefoon

Afmeting (mm)

 

 

Beschrijving

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Oosterend

Badkamermeubel Oosterend

Bezoek onze showroom

Als u wilt zien hoe onze wastafels, badkamermeubels en baden er in het echt uitzien of meer informatie wilt over de mogelijkheden voor maatwerk, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.