Badkamermeubels

Eindeloze keuzemogelijkheden, hoogwaardige kwaliteit

De badkamer. Het is de plek waar u de boel, de boel kunt laten. Waar u volledig tot rust komt en geniet van een moment voor uzelf. Het creëren van de juiste sfeer in uw badkamer is hierbij essentieel. Dit doet u door te kiezen voor een mooi en praktisch wastafelmeubel. Een badmeubel dat perfect aansluit bij uw wensen en stijl. Uw zoektocht begint bij TIZ Design. Laat u inspireren en stel een wastafel onderkast samen dat perfect bij uw inrichting past.

 • Wij maken het voor u perfecte badmeubel
 • Maak slim gebruik van de ruimte die u heeft
 • Het meubel dat aan al uw wensen voldoet
 • De perfecte oplossing voor uw droombadkamer
 • En nee, maatwerk hoeft niet duur te zijn

Badkamermeubels op maat

Elke badkamer is anders. Een standaard maat is dus niet altijd wat u wenst. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een ladekast die u zelf heeft ontworpen tot een badmeubel tussen twee nissen in. Extra lades? Wensen omtrent kleuren? Wij realiseren het graag voor u.

 • Snelle levertijden

  Binnen 6 tot 8 weken

 • 225 m2 showroom

  Vol inspiratie

 • Nederlands product

  Gemaakt in Zaltbommel

Onze badkamermeubels, hun badkamer

Scandinavisch, minimalistisch, uniek

Puur vakwerk. En dat is te zien.

Goede badkamermeubels zijn niets zonder de juiste materialen. Daarom werken wij enkel met hoogstaande merken die voldoen aan alle kwaliteitseisen. Denk aan Corian en Hi Macs voor onze solid surface meubels of ladegeleiders en scharnieren van het toonaangevende merk Blum.

Specialist in badkamermeubels

Altijd eerlijk advies

Naast kwaliteit en originaliteit hechten wij grote waarde aan goede service. Onze deskundige medewerkers denken dan ook graag met u mee en staan voor u klaar met een eerlijk advies. Onze jarenlange ervaring helpt ons hierbij. Daar kunt u op vertrouwen.

Onze merken en materialen

Design en kwaliteit staan voorop, altijd. Zo simpel is dat. Daarom maken we onze solid surface badmeubels met de merken Corian en Hi Macs. Kiest u voor een meubel van HPL? Dan maken we gebruik van de merken Fenix en Decolegno. Meubels gemaakt van houtfineer of glad MDF worden gespoten in twee componenten lak zodat ze beschermd zijn tegen alle invloeden van de badkamer.

Ook goed om te weten. Bij de productie van wastafelkasten gebruiken we altijd vochtwerend plaatmateriaal.  Op die manier gaat uw meubel jarenlang mee. En last but not least… Ook op de details letten we. Onze ladegeleiders en scharnieren zijn van het toonaangevende merk Blum.

Op maat gemaakte badkamermeubels

Een badkamer, precies zoals u dat wilt. Voor velen blijft het een droom… Maar voor u komt daar vandaag verandering in! Want een op maat gemaakt badkamermeubel hoeft niet duur te zijn en laat al helemaal niet maandenlang op zich wachten. Onze specialisten werken keihard en draaien hun hand niet om voor een ingewikkeld vraagstuk. Wat dacht u van een eiken badkamermeubel?

Verras ons met een eigen ontwerp, geef de gewenste afmetingen door (een wastafelkast van 8 meter maken we ook), laat ons weten waar u het meubel wilt plaatsen (tussen twee wanden of in een nis bijvoorbeeld), vertel ons welke uitbreidingen u wilt doen en geef aan naar welke kleur uw voorkeur uitgaat.

Een passend badmeubel

Wastafelonderkasten zijn in de meeste gevallen zwevend. Uiteraard is er ook een model dat op de grond staat. In dit geval kiest u voor het model Bruinisse. Wilt u graag een natuurlijk aspect in de badkamer terug laten komen? Ga dan voor een eikenhouten badmeubel. Wij werken met fineer (een dun laagje eikenhout over de platen). Geloof ons, het is niet van echt te onderscheiden.

Snel genieten

Het liefst wilt u zo snel mogelijk gebruikmaken van uw nieuwe badkamermeubel. Wij begrijpen dat. Alle meubels worden in ons atelier in Zaltbommel geproduceerd. Daarom zijn we in staat altijd binnen 6 tot 8 weken te leveren.

Neem nu vrijblijvend contact op