Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

De badkamerspiegels met verlichting en verwarming van TIZ Design zijn een echte eyecatcher in iedere badkamer. Onze badkamerspiegels zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, waardoor er voor iedere badkamer een passende oplossing te vinden is. Daarnaast maken wij ook badkamerspiegels met verwarming en verlichting op maat. Met deze service kunnen we volledig aan uw wensen voldoen. Wij ontwerpen met plezier een badkamerspiegel die perfect aansluit op uw wensen en die bij uw badkamer past!

Badkamermeubel Franeker

Badkamermeubel Stavoren

Spiegel LED Veendam

Spiegel LED Meppel

Spiegel LED Hoogeveen

Spiegel LED Steenwijk

Varianten van een badkamerspiegel met verlichting en verwarming

We bieden bij TIZ Design verschillende varianten badkamerspiegels met verlichting en verwarming aan. De verlichting is volledig verwerkt aan de zijkanten, bovenkant en/of onderkant van de spiegel. Hierdoor wordt uw badkamer niet alleen verlicht, maar krijgt uw badkamer tevens een exclusieve en luxe uitstraling. Ook is met een spiegel met verlichting geen extra verlichting nodig voor het verlichten van uw badkamer.

Naast verlichting bevatten de badkamerspiegels van TIZ Design ook verwarming. Door het toevoegen van een verwarmingselement zal de spiegel niet beslaan tijdens het douchen. Daarnaast voorkomt de spiegelverwarming de vorming van condens op het oppervlak.

Onze badkamerspiegels met verlichting en verwarming bestaan uit veiligheidsglas en met folie bekleed aluminium frame. De spiegels zijn geheel spatwaterdicht, wat ze uitermate geschikt maakt voor iedere badkamer. Hierdoor kunt u de spiegel met een gerust hart dicht naast de douche of het bad plaatsen zonder dat de spiegel aangetast wordt.

Productie in eigen huis

De badkamerspiegels met verlichting en verwarming die TIZ Design aanbiedt, zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen. Alle badkamerspiegels worden ontworpen en geproduceerd in ons atelier. Doordat de producten in eigen huis vervaardigd worden, kunnen wij duurzaamheid en kwaliteit garanderen. Met de mogelijkheid om badkamerspiegels op maat te laten maken, kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

LED-verlichting

TIZ Design omarmt innovatieve technieken. Hierdoor bieden we niet alleen badkamerspiegels met standaard verlichting, maar ook met LED-verlichting. LED-lampen zijn energiebesparend, hebben een langere levensduur en hebben geen opwarmtijd, waardoor de lampen milieuvriendelijker zijn dan normale lampen. Dus naast dat u een mooie badkamerspiegel met LED-verlichting bezit, heeft u ook een duurzame en milieuvriendelijke spiegel. De badkamerspiegels met LED-lampen beschikken over een sensor waardoor het licht dimbaar is. Op deze manier kunt u zelf de kleurtemperatuur bepalen.

Spiegelverwarming

De ingebouwde spiegelverwarming in de badkamerspiegels met verwarming en verlichting van TIZ Design zorgen ervoor dat de spiegels volledig condensvrij zijn. De spiegelverwarming schakelt automatisch in wanneer u de spiegelverwarming aanzet. Door het verwarmingselement krijgt de badkamerspiegel een hogere temperatuur, waardoor de warme, vochtige lucht de spiegel niet kan beslaan. Hierdoor hoeft u niet de spiegel schoon te vegen of te wachten tot de condens weg is. De badkamerspiegels van TIZ Design zijn direct na het douchen klaar voor gebruik!

Maatwerk badkamerspiegels met verlichting en verwarming

Bent u op zoek naar een badkamerspiegel op maat? Bij de aanvullende informatie van iedere badkamerspiegel is aangegeven welke afmetingen er standaard mogelijk zijn. Staat de maat waar u naar op zoek bent er niet tussen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen de aanvraag kunt u de afwijkende afmetingen en eventuele andere wensen toevoegen. Als u al een goed beeld heeft van wat u wilt hebben kunt u een afbeelding aan de aanvraag toevoegen.

Binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u een maatwerk offerte. Wij maken graag een badkamerspiegel met verlichting en verwarming op maat voor u. U kiest de afmeting en de LED-verlichting; wij doen de rest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een spiegel uit onze collectie gevonden die bij u past? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. In het online offerte formulier kunt u de gewenste afmetingen aangeven en eventueel extra informatie toevoegen. Binnen enkele dagen kunt u een reactie van ons verwachten met betrekking tot uw badkamerspiegel met verlichting en verwarming.

Kom een kijkje nemen in onze showroom!

Twijfelt u over de uitstraling of afmetingen van één van onze producten? Kom dan langs in onze showroom! In onze showroom kunt u met eigen ogen onze producten bekijken en zien of deze bij u en uw badkamer passen. Daarnaast staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend, dus wilt u langs komen neem dan eerst even contact met ons op.

Over TIZ Design

Naast badkamerspiegels met verlichting en verwarming kan TIZ Design nog veel meer voor uw badkamer betekenen. Zo bieden wij ook RVS kranen, vrijstaande baden, badkamermeubels en wastafels. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwalitatief maatwerk. Wij stemmen alle producten perfect op elkaar af. TIZ Design creëert door en door Nederlandse producten waardoor originaliteit en kwaliteit op een voetstuk staan. Doordat bijna al onze producten op maat te maken zijn, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Dus bent u op zoek naar een complete inrichting voor uw badkamer met een uniek design, scherpe prijzen en korte levertijden? Dan bent u bij TIZ Design aan het juiste adres!