Badkamerspiegel

Een badkamerspiegel geheel op maat? De mogelijkheden voor maatwerk badkamerspiegels zijn eindeloos. U kiest zelf de afmeting, vorm en LED verlichting van uw spiegel – wij doen de rest. Kijkt u eens bij badkamerspiegel op maat.

Spiegel LED Veendam

Spiegel LED Meppel

Spiegel LED Hoogeveen

Spiegel LED Steenwijk

Badkamerspiegels van TIZ Design

Bij TIZ Design kan iedereen zijn of haar favoriete design badkamerspiegel met verwarming en verlichting uitkiezen. Naast een ruime variatie in design, beschikken onze spiegels over een ruime hoeveelheid afmetingen. Hierdoor kunnen onze badkamerspiegels in vrijwel iedere badkamer geplaatst worden. Ook wanneer u opzoek bent naar een badkamerspiegel op maat, kunt u bij TIZ Design terecht. Wij ontwerpen graag een spiegel die perfect is voor u en uw badkamer. Bij TIZ Design ontwerpen wij echte eyecatchers voor iedere badkamer!

Varianten van onze badkamerspiegels

Een ruim assortiment aan badkamerspiegels vindt u bij TIZ Design. Al onze badkamerspiegels beschikken over een ingebouwde verlichting. De lampen zijn verwerkt in de zijkanten, bovenkant en/of onderkant. Dankzij deze verlichting wordt er een exclusieve en luxe uitstraling in uw badkamer gecreëerd. Een bijkomend voordeel van deze ingebouwde verlichting is dat u geen extra verlichtingspunt in uw badkamer nodig heeft.

Alle spiegels van TIZ Design bevatten, naast een verlichting, ook over een verwarmingselement. De spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel opwarmt. Door het warme spiegeloppervlak zal er geen condens op de spiegels slaan. De badkamerspiegels van TIZ Design zijn altijd klaar voor gebruik—zelfs na een lange, warme douche!

Onze badkamerspiegels kunnen in iedere badkamer geplaatst worden, ongeacht de vochtigheid in de badkamer. Doordat de badkamerspiegels gemaakt zijn van veiligheidsglas en met een folie bekleed aluminium frame, zijn zij spatwaterdicht. Het hoge vochtgehalte in badkamers zal hierdoor de spiegel niet aantasten. De hoogwaardige kwaliteit van de spiegels van TIZ Design zal hierdoor jarenlang aanhouden.  

Wij produceren de badkamerspiegels in eigen huis

Bij TIZ Design produceren wij duurzame badkamerspiegels met een hoogwaardige kwaliteit. Een uitstekende kwaliteit staat immers hoog in het vaandel bij TIZ Design. Wij proberen deze hoge kwaliteit te waarborgen door zelf onze producten te produceren. Al onze badkamermeubels, vrijstaande baden, wastafels, rvs kranen en badkamerspiegels worden in ons atelier ontworpen en geproduceerd. Door ons eigen aterlier zijn wij in staat om maatwerk aan te leveren van een hoge kwaliteit met duurzame materialen.

Badkamerspiegel met LED-verlichting
De badkamerspiegels van TIZ Design zijn allen voorzien van verlichting. Bij TIZ Design vinden wij het gebruik van duurzame producten zeer belangrijk. Hierom beschikken onze badkamerspiegels niet over standaard verlichting, maar over LED-verlichting. De keuze voor LED-verlichting was eenvoudig. LED-lampen zijn immers energiebesparend, hebben een lange(re) levensduur dan standaard verlichting en hebben geen opwarmtijd nodig. Voor extra gebruiksgemak zijn onze badkamerspiegels met verlichting voorzien van een sensor waardoor de verlichting dimbaar is. U bent hierdoor zelf in staat om de kleurtemperatuur van uw badkamer te bepalen.

Badkamerspiegel met verwarming

Bij TIZ Design vinden wij het belangrijk dat een badkamerspiegel niet alleen over een exclusieve uitstraling beschikt, maar ook over een uitstekenede functionaliteit. Hierom heeft TIZ Design badkamerspiegels ontwikkeld die 100% condensvrij zijn. Het is hierdoor niet langer nodig om de condens van de badkamerspiegel te verwijderen—de warme, vochtige lucht kan de spiegel immers niet meer beslaan. De toevoeging van een verwarmingselement aan onze spiegels maakt dit mogelijk. De ingebouwde spiegelverwarming schakelt tegelijkertijd in met het aanzetten van de spiegelverlichting—er is geen extra handeling benodigd. Dankzij het verwarmingselement krijgt de spiegel een hogere temperatuur waardoor de vorming van condens voorkomen wordt. Dit betekent dat de badkamerspiegels van TIZ Design ook meteen na het douchen klaar zijn voor gebruik!  

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op onze website vindt u de volledige collectie badkamerspiegels die TIZ Design aanbiedt. Als u een keuze heeft kunnen maken in ruime collectie kunt u een offerte voor deze spiegel aanvragen. Bij deze offerte kunt u tevens vermelden wat de gewenste afmetingen voor de badkamerspiegel zijn. Bovendien kunt u eventuele extra informatie onderaan het formulier beschrijven. Binnen enkele dagen zult u een reactie van ons verwachten met betrekking tot uw badkamerspiegel.

Opzoek naar een badkamerspiegel op maat?

TIZ Design biedt een ruim assortiment badkamerspiegels aan. Al onze badkamerspiegels zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen waardoor zij over een uitstekende kwaliteit beschikken. Bovendien bevatten alle spiegels een LED-verlichting en een verwarmingselement. Dankzij de verwarming in de badkamerspiegel is de spiegel volledig condensvrij waardoor hij niet zal beslaan. Bovendien zorgt de ingebouwde LED-verlichting ervoor dat u geen extra lampen hoeft te plaatsen in de badkamer.

Op de website kunt u aanvullende informatie over al onze badkamerspiegels vinden. Hier is onder andere aangegeven welke afmetingen er standaard mogelijk zijn. Door een grote variatie in afmetingen kunnen de spiegels van TIZ Design in vrijwel alle badkamers geplaatst worden. Mocht u opzoek zijn naar speciale afmetingen die wij niet standaard aanleveren, kunt u een offerte aanvraag doen. Het offerte formulier kunt u ook invullen wanneer u uw badkamerspiegel graag in een bijzondere vorm terugziet of wanneer u andere wensen heeft. Binnen het offerte formulier is ook een mogelijkheid om bestanden te uploaden. U kunt bijvoorbeeld een afbeelding van een badkamerspiegel toevoegen waarop wij ons ontwerp moeten baseren. Op deze manier hebben wij een goede richtlijn voor het opstellen van de maatwerk offerte.  

Na het versturen van het formulier ontvangt u binnen drie tot vijf werkdagen een maatwerk offerte. Deze maatwerk offerte is uiteraard vrijblijvend. Het is voor u een goede indicatie wat TIZ Design voor u kan betekenen. Doordat TIZ Design over een eigen aterlier beschikt zijn wij in staat om maatwerk producten aan te leveren. Het grootste voordeel aan maatwerk is dat wij een badkamerspiegel speciaal voor u en uw badkamer kunnen ontwerpen. U bent volledig vrij in het kiezen van de afmetingen, de vorm en de LED-verlichting van uw badkamerspiegel. Samen zorgen wij ervoor dat de perfecte design badkamerspiegel ontworpen wordt.

Neem een kijkje in onze showroom!

De showroom van TIZ Design bevindt zich in Beneden Leeuwen. Op deze prachtige locatie kunt u uitgebreid al onze badkamerspiegels, baden, wastafels en nog veel meer bekijken. Mocht u bijvoorbeeld twijfels hebben over de afmetingen of uitstraling van een spiegel uit onze collectie—nodigen wij u van harte uit! In onze showroom kunt u de badkamerspiegel met uw eigen ogen bekijken. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissingen maken of deze spiegel perfect bij u en uw badkamer past. Uiteraard staan onze medewerkers altijd voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen over onze producten.

De TIZ Design showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Wanneer u langs wilt komen om de badkamerspiegels zelf te bekijken, vragen wij u om een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er een medewerker paraat staat om u te helpen!

Over TIZ Design
Bij TIZ Design ontwerpen en produceren wij door en door Nederlandse producten. Bij dit proces staat de kwaliteit en originaliteit van onze producten in een hoog vaandel. Wij streven naar een duurzame productie. Om dit te bereiken omarmen wij innovaties en kiezen de allerbeste producten voor al onze wastafels, badkamermeubels, badkamerspiegels, baden en meer. Bij TIZ Design vindt u medewerkers die naar u luisteren. Samen creëren wij het perfecte design voor uw badkamerspiegel en andere badkamermeubelen. Op deze manier maakt u van uw huis een thuis met de eyecatchers van TIZ Design. De producten die TIZ aanbiedt zijn immers niet slechts ontworpen voor functionaliteit, ze zijn een toevoeging aan uw leefomgeving. Bovendien vindt u bij TIZ Design producten met scherpe prijzen, korte levertijden en een uniek design.