Badkamerspiegels

Een badkamer is niet af zonder spiegel. Daarom hebben wij een collectie badkamerspiegels die van alle gemakken voorzien zijn. Denk aan spiegelverwarming en ledverlichting. Voor elke badkamer is een passend model beschikbaar. Rond, rechthoekig, met frame, zonder frame… Zelfs maatwerk is mogelijk. Laat u verrassen.

 • Nooit meer condens dankzij spiegelverwarming
 • Ingebouwde, dimbare ledverlichting
 • Van 2700k warm licht tot 6000k koud licht
 • Liever een spiegel op maat? Dat kan!
 • Spatwaterdicht én twee jaar garantie

Een passende spiegel

Er zijn standaardafmetingen van 80 tot 180 cm. Kies voor de juiste afmetingen en laat ons vervolgens weten hoe u de spiegel exact wilt hebben. We maken badkamerspiegels namelijk graag voor u op maat. Ga voor een ronde variant of een rechthoekige. Kiest u voor een spiegel tussen twee wanden of in een nis? Dan kan dit exact op maat. En wat dacht u van een zwart frame rondom de spiegel? De mogelijkheden zijn – bijna – eindeloos. Uiteraard krijgt u twee jaar garantie en een ophangset bij de badkamerspiegel.

 • Snelle levertijden

  Binnen 3 tot 6 weken

 • 225 m2 showroom

  Vol inspiratie

 • Nederlands product

  Gemaakt in Zaltbommel

Onze badkamerspiegels, hun badkamer

Functioneel en sfeervol

Badkamerspiegels met verlichting

Een spiegel is niet alleen heel mooi, ook functioneel. Op sommige momenten wilt u veel verlichting hebben om bijvoorbeeld uw make-up aan te brengen, maar er zijn ook momenten waarop u sfeer wil creëren. Verlichting heeft een grote impact op de sfeer. Daarom zijn al onze spiegels dimbaar middels een sensor. In onze collectie spiegels voor in de badkamer is de verlichting bij elk model anders verwerkt.

Nooit meer condens op uw spiegel

Badkamerspiegels met verwarming

U stapt uit de douche, loopt richting de spiegel en ziet… niets! De complete spiegel zit vol condens. Vanaf nu is dat verleden tijd. Onze badkamerspiegels zijn namelijk uitgerust met spiegelverwarming die de condens als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. De verwarming is verwerkt in de spiegel en dus niet zichtbaar van buitenaf. De ingebouwde spiegelverwarming schakelt tegelijkertijd in met het aanzetten van de spiegelverlichting. U vergeet de verwarming dus nooit aan te zetten.

Duurzame badkamerspiegels

Ook wij letten op het milieu. Al onze badkamerspiegels zijn duurzaam. Enerzijds omdat ze worden vervaardigd in Nederland. Er zijn dus geen milieuvervuilende transportkosten nodig. Anderzijds omdat ze zijn voorzien van led verlichting. Led verlichting is ruim 90% procent zuiniger dan de standaard gloeilamp en daarbij stoot led verlichting minder CO2 uit. Ook is een bijkomend voordeel dat u met led verlichting direct licht heeft waar sommige lampen nog opwarmtijd nodig hebben om op vol vermogen licht uit te stralen.

Alle spiegels zijn spatwaterdicht

In een badkamer bevindt zich vocht, logisch. Onze spiegels zijn daar tegenop gewassen. Ze zijn gemaakt van veiligheidsglas en bekleed met een speciale folie. Daarnaast hebben ze een aluminium frame. Resultaat? Spatwaterdicht!

Breng een bezoekje aan onze showroom

Wilt u zien hoe de badkamerspiegels er in het echt uitzien? Zodat u een gevoel krijgt bij hoe ze precies werken en welke sfeer er in uw badkamer past… Kom dan naar onze showroom. We zijn geopend op afspraak. Neem contact met ons op, dan prikken we een datum!

Neem contact op