Klantenbeoordelingen

Hieronder ziet u een overzicht van de laatste 10 beoordelingen die klanten voor TIZ design hebben geschreven. U bekijkt alle beoordelingen op onze bedrijvenpagina van Klantenvertellen.nl.

9,5
8 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand ago
  • Totaal oordeel 9,6
  • Aanbod 9,1
  • Kwaliteit 9,5
  • Maatwerk 9,6
  • Communicatie 9,9
100% beveelt TIZ design aan

We zijn zeer tevreden met het badkamermeubel Cadzand van Tizdesign. Wat een mooie kwaliteit! Ook de service en de communicatie verliep heel fijn. Leuk om onze badkamer terug te zien op hun website!Snelle reacties op mijn mail en alles meer dan op tijd geleverd! Super!!!!
- Heerlen - 26 april 2019
Wij hebben een wastafel Terschelling, meubel Winsum en een fontein Renesse gekocht bij TIZ. De wastafels en het meubel maken onze badkamer en toilet helemaal af. Prachtig en uniek design van top kwaliteit, dat iedereen opvalt. In de ruim opgezette showroom kun je alle modellen zien en meteen een kijkje nemen in de werkplaats. De service en het contact zijn professioneel en zeer prettig. Kortom echt een aanrader!
- Groesbeek - 22 januari 2019
wat een fijn bedrijf en hele fijne lieve mensen!
Zeker een aanrader!
- arnhem - 9 september 2018
wat een PRACHTIGE spullen hebben ze zeg! zeker een aanrader!!!
- ewijk - 9 september 2018
Onlangs kochten we de prachtige kranen uit de collectie van TIZdesign.
Goede prijs-kwaliteitverhouding én een mooi design.
Maar bovenal is de service van Cindy en Mark ontzettend fijn, klantvriendelijk en amicaal.
Geen gladde onzin verkooppraatjes maar helder, servicegericht en persoonlijk van het begin tot het eind.
Verbouwen kost altijd meer energie dan je lief is dus gun jezelf zo’n lichtpuntje!
Arne en Josefine
- Haarlem - 9 november 2017
Voor onze showroom zochten wij een design wastafel meubel. Bij TIZ konden we letterlijk 100% maatwerk kiezen en kregen wij vragen waar wij zelf nog niet over hadden nagedacht. Proactief! Momenteel zijn we een keuken aan het bouwen en daar komt uiteraard een mooi blad plus spoelbak van TIZ op.
- Beneden Leeuwen - 18 september 2017
Samen met mijn vriendin in de showroom geweest, vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen en samen met de specialisten van TIZ een wastafel en meubel samengesteld. Wij zijn inmiddels al een half jaar aan het genieten van onze droom badkamer:) Bedankt!
- Nijmegen - 2 augustus 2017
Wastafel Terschelling hangt sinds twee weken in onze badkamer. Het resultaat is prachtig!
- Nijmegen - 2 augustus 2017