Klantenbeoordelingen

Hieronder ziet u een overzicht van de laatste 10 beoordelingen die klanten voor TIZ design hebben geschreven. U bekijkt alle beoordelingen op onze bedrijvenpagina van Klantenvertellen.nl.

9,5 14 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
100% beveelt TIZ design aan

Erg mooi badkamermeubel en ook niet onbelangrijk, gemakkelijk in onderhoud!

Wij hebben wastafel Texel, erg mooi en uniek design, maatwerk voor een goede prijs kwaliteit verhouding en erg makkelijk in onderhoud! Wij zijn er erg blij mee. Al veel reacties gehad: " Wauw wat mooi waar heb je die gehaald?". Fijne klantvriendelijke service, snel antwoord op vragen, levertijd in overleg, helemaal super! Echt een aanrader.
- Biervliet - 17 januari 2020

Proffesioneel

Voor de herbouw van onze dijkwoning gekozen voor de wasbakken en kranen van TIZ. Hartelijke ontvangst en kundig advies. Zeer flexibel en optimale communicatie. Afspraak is afspraak. Een aanbeveling waard.
- Rumpt - 3 januari 2020

Vlot en duidelijk met een schitterend resultaat.

In de showroom werd al duidelijk dat ik bij TIZ precies kon vinden wat we zochten. De bestelling was dan ook snel rond en binnen de afgesproken termijn was het meubel thuis bezorgd. Prachtig!! Toen een vriendin haar badkamer ging verbouwen heb ik haar ook TIZ aangeraden en wat denk je.......geslaagd!
- AALTEN - 25 november 2019

Super mooie wastafel en schitterende service!

Aangezien we in België niet de geschikte wastafel vonden, zijn we een kijkje gaan nemen in Nederland. We werden heel goed onthaald bij TIZ design en vonden hier ook een supermooie dubbele wastafel (Ameland). Ook de samenwerking is heel vlot verlopen. We zijn heel blij met onze aankoop.
- Emblem - 4 oktober 2019

Goede service en een top product

Op de website zag het er al goed uit en in de showroom kon je nog beter het product bekijken en toen ook meteen besloten om het via TIZ te laten doen. Hele nette levering alles zat goed ingepakt en er zat een goede beschrijving bij wat betreft het ophangen en schoonmaken van het product. We zijn heel blij met het eindresultaat.
- Boskoop - 24 juni 2019

Geweldige producten en kwaliteit!

Wij hebben voor onze nieuwe badkamer een wastafel op maat van TIZ besteld, en we waren verbaast over de kwaliteit en service. Het is een erg mooi wastafel! Het materiaal Solid Surface oogt luxe en erg modern, wat precies bij onze badkamer past. We zijn erg tevreden!
- Nijverdal - 21 juni 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden met het badkamermeubel Cadzand van Tizdesign. Wat een mooie kwaliteit! Ook de service en de communicatie verliep heel fijn. Leuk om onze badkamer terug te zien op hun website!Snelle reacties op mijn mail en alles meer dan op tijd geleverd! Super!!!!
- Heerlen - 26 april 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een wastafel Terschelling, meubel Winsum en een fontein Renesse gekocht bij TIZ. De wastafels en het meubel maken onze badkamer en toilet helemaal af. Prachtig en uniek design van top kwaliteit, dat iedereen opvalt. In de ruim opgezette showroom kun je alle modellen zien en meteen een kijkje nemen in de werkplaats. De service en het contact zijn professioneel en zeer prettig. Kortom echt een aanrader!
- Groesbeek - 22 januari 2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wat een fijn bedrijf en hele fijne lieve mensen! Zeker een aanrader!
- arnhem - 9 september 2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wat een PRACHTIGE spullen hebben ze zeg! zeker een aanrader!!!
- ewijk - 9 september 2018