Corian Wastafel

Wastafels uit de TIZ collectie kunnen uitgevoerd worden in het kwalitatieve solid surface materiaal Corian. Een Corian wastafel van TIZ design staat garant voor een moderne look in uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat alle Corian wastafels zijn ontworpen en vervaardigd in het TIZ design atelier in Beneden Leeuwen (NL). Het materiaal Corian heeft een aantal belangrijke eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik bij de productie van een solid surface wastafel.

Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Ameland

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Texel

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Den Burg

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Den Helder

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Vlieland

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel De Koog

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Terschelling

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Cadzand

Bekijk Product

Een wastafel van Corian

Een wastafel speelt een belangrijke rol in de badkamer. Het is mogelijk om een losse wastafel in uw badkamer te monteren of een wastafel te laten verzinken in een badkamermeubel. Door een wastafel los aan de muur te plaatsen wordt er een ruimtelijke sfeer gecreëerd en door bepaalde accenten of materialen te gebruiken in je badkamer kan de nadruk worden gelegd op een bepaalde sfeer. Vindt u het belangrijk om sterk en duurzame wastafel te hebben in uw badkamer? Ga voor een wastafel van Corian. Materiaal dat stijl en klasse naar het hoogste niveau brengt.

Solid Surface

Een wastafel van Corian is voorzien van Solid Sufrace. Het materiaal bestaat uit een mix van mineralen en acryl. Deze mix zorgt samen voor een erg stevige ondergrond. Deze ondergrond is uiterst geschikt voor een design wastafel. Een Corian wastafel is erg duurzaam, het materiaal behoudt een prachtige uitstraling en zorgt voor weerstand. De wastafels zijn daardoor bestand tegen stoten en de meeste krassen die gemaakt worden tijdens het dagelijkse gebruik. Het is dus een sterk en gebruiksvriendelijk materiaal. De wastafels zijn niet-poreus, hierdoor maken bacteriën en schimmels geen kans om in de wastafel te trekken. Dit komt ook door het naadloos verlijmen van de wastafel. De wastafel van het materiaal Corian is eenvoudig te reinigen en is hygiënisch.

Corian wastafel

TIZ Design biedt een breed assortiment aan diverse modellen wastafels. U kunt kiezen voor een strakke vorm of een met rondere vormen. De wastafel Cadzand, Ameland en Den Helder hebben strakke hoeken. Naast deze strak afgeronde hoeken zijn er ook wastafel met ronde hoeken zoals de Texel, Vlieland of Terschelling. Al deze modellen zijn op maat te laten maken, u kunt kiezen voor een enkele, plateau of dubbele wastafel. Bovendien kunt u zelf de afmetingen en de dikte van het blad bepalen. Zodra u uw wastafel heeft samengesteld kunt u ervoor kiezen om deze in een badkamermeubel te laten verzinken. Of door een badkamermeubel er los onder te plaatsen.

Alle producten van TIZ Design

TIZ Design biedt meer! Naast de prachtige wastafels en badkamermeubels, kunt u bij TIZ Design terecht voor de beste kwaliteit vrijstaande baden, rvs-kranen, toiletfonteinen, badkamerkasten en badkamerspiegels.  De rvs-kranen bestaan uit wastafelkranen, toiletkranen, vrijstaande badkranen, ingebouwde kranen en prachtige regendouches. De wastafelkranen en toiletkranen zijn niet alleen aan te schaffen in de standaard rvs-kleur maar ook in het zwart.

Offerte aanvragen

Heeft u uw droom wastafel met eventuele badkamermeubel uit gezocht? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Als wij een offerte uit hebben gebracht en u heeft nog vragen, kunt u deze altijd stellen! Graag maken wij een passende offerte voor het produceren van een Corian wastafel.