Corian wastafel

Wastafels uit de TIZ Design collectie kunnen uitgevoerd worden in het kwalitatieve Solid Surface materiaal Corian. Een Corian wastafel van TIZ Design staat garant voor een moderne look in uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat alle Corian wastafels zijn ontworpen en vervaardigd in het TIZ Design atelier in Beneden Leeuwen (NL). Het materiaal Corian heeft een aantal belangrijke eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik bij de productie van een Solid Surface wastafel.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Unieke eigenschappen van Corian wastafel

Corian is van oorsprong stevig oppervlakte materiaal. Het materiaal bestaat uit een mix van mineralen en acryl, die samen een keiharde ondergrond vormen. Deze ondergrond kan in vrijwel elk ontwerp of afmeting worden toegepast. Uitermate geschikt voor een design wastafel dus!

Wit blijft wit

Corian kenmerkt zich door de afstotende werking: vuil en vlekken trekken niet in het oppervlak en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Uw Solid Surface wastafel blijft dus wit!

Corian wastafel op maat

In de vaste collectie van TIZ Design vindt u diverse Corian wastafels. Naast de vaste collectie kan TIZ u ook maatwerk aanbieden, waardoor uw Corian wastafel geheel naar uw wens gemaakt worden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw Corian wastafel op maat.