Corian wastafel

Wastafels uit de TIZ Design collectie kunnen uitgevoerd worden in het kwalitatieve Solid Surface materiaal Corian. Een Corian wastafel van TIZ Design staat garant voor een moderne look in uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat alle Corian wastafels zijn ontworpen en vervaardigd in het TIZ Design atelier in Beneden Leeuwen (NL). Het materiaal Corian heeft een aantal belangrijke eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik bij de productie van een Solid Surface wastafel.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Unieke eigenschappen van een Corian wastafel

Corian is van oorsprong een zeer duurzaam en stevig materiaal. Het materiaal bestaat uit een mix van mineralen en acryl, die samen een keiharde ondergrond vormen. Deze ondergrond kan in vrijwel elk ontwerp of afmeting worden toegepast. Corian is daardoor zeer geschikt om mooie mat witte wastafels met wasbak van te maken. Onze ontwerpers werken graag met Corian bij het maken van een design wastafel!

Wit blijft wit

Veel badkamer sanitair wordt gemaakt met een basis van polyester. Dit materiaal heeft de eigenschap om op den duur te vergelen. TIZ Design werkt met HI-MACS en Corian. Deze materialen zullen altijd stralend wit blijven. Corian kenmerkt zich namelijk door een afstotende werking: vuil en vlekken trekken niet in het oppervlak en kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Uw Solid Surface wastafel blijft dus wit!

Corian wastafel op maat

In de vaste collectie van TIZ Design vindt u een breed scala aan Corian wastafels. Onze ontwerpen bevatten wastafels met één en twee wasbakken. De vaste collectie Corian wastafels is verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen. Naast onze vaste collectie kan TIZ Design u ook maatwerk aanbieden, waardoor uw Corian wastafel geheel naar uw wens gemaakt wordt. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw Corian wastafel op maat.

Over TIZ Design

TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis en een door en door Nederlands product. Bij ons staan kwaliteit en originaliteit hoog in het vaandel, zo ook bij onze wastafels en wasbakken van Corian. Geniet iedere dag weer opnieuw met een wastafel van TIZ Design! Wij staan voor een uniek design, scherpe prijzen, korte levertijden en alles wat wij doen is speciaal voor u gemaakt. Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken? Neem dan contact met ons op.