Corian®

Maak kennis met het allereerste materiaal solid surface: Corian®. Duurzaam, zijdezacht en toe te passen op eindeloos veel mogelijkheden. Ook in uw badkamer. Klaar om uw badkamerdroom te realiseren?

  • Zeer eenvoudig schoon te houden
  • Vergeelt niet, wit blijft echt wit
  • Vele mogelijkheden in vorm en kleur
  • Krasbestendig en vochtbestendig
  • Een duurzame lange termijn keuze

Een stralende Corian® wastafel van topkwaliteit

Gaat u voor een tijdloze look in uw badkamer? Dan is een Corian wastafel een onmisbaar onderdeel. Solid surface is de verzamelnaam voor dit duurzame oppervlaktemateriaal. Het bestaat uit 1/3 deel acryl en 2/3 delen natuurlijke materialen. Topkwaliteit betekent in dit geval niet poreus. Er trekken dus geen vlekken in het materiaal, welke kleur u ook kiest. Hierdoor is het hygiënisch en zeer gemakkelijk schoon te houden. Ook is Corian zeer kleurvast, het vergeelt nooit. Ook niet na tientallen jaren.

Een badkamermeubel gemaakt van Corian®

Ook een badkamermeubel van Corian® is een uitstekende keuze. In ons assortiment vindt u diverse design badmeubels. Uiteraard is het mogelijk een item op maat te laten maken. Corian® is naadloos te verlijmen en thermisch te vormen. Dit geeft eindeloze mogelijkheden qua afmetingen, design en uitstraling. Het wordt mat afgewerkt en voelt warm en zijdezacht aan. Op zoek naar het badmeubel van uw dromen? Dan horen we graag welke ideeën u heeft. Samen verwezenlijken wij deze droom.

Een Corian® wastafelmeubel op maat

Wij produceren niet alleen onze wastafels van Corian®, we vervaardigen er ook complete wastafelmeubels van. De ladefronten en zijwanden krijgen exact dezelfde kleur en mat witte afwerking. Zo vormen de wastafel en het meubel een mooi geheel. Bij de badkamermeubels Franeker en Stavoren zorgen wij er zelfs voor dat het wastafelblad met een naadloze verbinding doorloopt in de zijwanden. Een prachtig detail waarmee deze meubels zich onderscheiden van alle andere badkamermeubels.

Maatwerk nodig? Geen probleem. Dat is onze specialiteit zonder grote extra kosten.

Uitgebreide collectie toiletfonteinen van Corian®

Mat witte toiletfonteinen met elk hun eigen karakter. Een moderne toiletfontein met strakke lijnen of juist met mooie, organische vormen. Alle fonteinen worden uitgevoerd in hoogwaardig solid surface van het merk Corian®. Ook maken wij tal van fonteinmeubels om de fonteinen mee te combineren. Met of zonder kraangat, extra ruimte voor een zeeppompje of decoratieve accessoires. Of liever zo klein mogelijk.

Ook voor alle modellen toiletfonteinen geldt dat er altijd een maatwerkoplossing mogelijk is.

De voordelen

De keuze voor het merk Corian® is niet zonder reden gemaakt. Deze materiaalsoort is multi inzetbaar, krasbestendig, vochtwerend en chemicaliën maken geen schijn van kans bij dit materiaal. In vergelijking met andere soortgelijke producten als plastic, graniet, synthetische stenen en tegels, is Corian® simpelweg van betere kwaliteit.

Wanneer we kijken naar andere producten die worden aangeboden binnen badkamerproducten, dan is circa 90% afkomstig uit China. Dit zijn producten die qua kwaliteit niet te vergelijken zijn.

Badkamer producten uit China hebben als basis polyester wat op den duur vergeeld. Op het eerste oog tonen de producten gelijk, maar een tijdje later wordt het verschil pijnlijk zichtbaar. Dit materiaal is wit en dat blijft heft het.

Ook qua duurzaamheid stelt het materiaal niet teleur. Het oppervlak heeft geen kleine openingen. Vuil, schimmels en bacterien kunnen dus nergens tussen gaan zitten. En schoonmaken? Dat doet u door met een vochtig doekje over de meubels te gaan.

Neem nu vrijblijvend contact op