corian-header

Corian®

Een droombadkamer die om weinig onderhoud vraagt, met enkel een doekje schoon te maken is en met 100% zekerheid wit blijft? Met een badkamer van het materiaal Corian® kan dit uw werkelijkheid worden!

  • Zeer eenvoudig schoon te houden
  • Vergeeld niet, wit blijft echt wit
  • Vele mogelijkheden in vorm en kleur
  • Krasbestendig en vochtbestendig
  • Een duurzame lange termijn keuze
Meer informatie
Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Inspiratie bij mensen thuis

Solid Surface - inspiratie-10
solid-surface-wastafel-1-inspiratie
solid-surface-onne

Wat is Corian®

Corian® is een merk van DuPont binnen de markt van solid surface materialen. Corian® is geliefd bij vele door de bijzondere eigenschappen die dit materiaal bezit. Zo is Corian® krasbestendig, vochtwerend en beschadigen chemicaliën het materiaal niet.

Daarmee is Corian® in vergelijking met andere soortgelijke producten als plastic, graniet, synthetische stenen en tegels, van betere kwaliteit.

De voordelen van Corian®

De keuze voor het merk Corian® is niet zonder reden gemaakt. Dit is een bewuste keuze doordat Corian® een duurzame materiaalsoort is en daarbij gegarandeerd stralend wit zal blijven.

Wanneer we kijken naar andere producten die worden aangeboden binnen badkamerproducten, dan is circa 90% afkomstig uit China. Dit zijn producten die qua kwaliteit niet te vergelijken zijn met Corian® producten. Badkamer producten uit China hebben als basis polyester wat op den duur zal vergelen. Op het eerste oog tonen de producten vaak gelijk, maar dit zal op de langer termijn niet het geval zijn. De A-merk solid surfaces van HI-MACS® en Corian® zullen 100% zeker wit blijven.

Daarbij is Corian® een duurzame materiaal soort die levenslang meegaat zonder kwaliteit te verliezen. Doordat het oppervlak geen kleine openingen heeft kunnen vuil, schimmels en bacteriën niet in de naden of voegen kruipen. Schoonmaken bestaat hierdoor simpelweg uit een doekje over uw badkamermeubels halen. Het onderhoud vraagt eveneens weinig tot geen tijd.

Design mogelijkheden met Corian®

Bij TIZ design ontwerpen en produceren we al onze producten zelf. Dit doen we op duurzame wijze bij onze locatie in Zaltbommel met onder andere het merk Corian® Solid Surface.

Met Corian® zijn de design mogelijkheden eindeloos. Golvende, nagenoeg onzichtbare naadloze organische vormen, exotische kleuren of spelen met lichtdoorlatendheid. Met Corian® kan u het zo uniek, gewaagd en gek maken als uzelf wil.

Bij TIZ design horen we graag welke ideeën u heeft en verwezenlijken we deze droom naar een werkelijk badkamerproduct. Zo heeft u een geheel eigen design in uw droombadkamer waarbij Corian® ook nog vele voordelen heeft wanneer het aankomt op duurzaamheid en onderhoud.

Natuurlijk hoeft u geen geheel eigen ontwerp in uw hoofd te hebben, maar kan u ook kiezen uit de collectie van TIZ design. Hier hebben we het design werk voor u uit handen genomen en een eigen collectie ontwikkeld die aan al uw wensen kan voldoen. Laat u inspireren door ons! Of het nu op stijl of formaat aankomt, onze collectie is compleet.

Meer informatie
solid-surface-bad-tholen-2
badkamermeubel-Oosterend-3