Design badkamerspiegel

Bij TIZ Design vindt u design badkamerspiegels die een ware eyecatcher zijn in iedere badkamer. Het design spiegel assortiment van TIZ Design is zeer uitgebreid waardoor er voor ieder wat wils is. Onze design badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Kortom, in iedere badkamer kan een design spiegel van TIZ Design geplaatst worden. Zelfs wanneer u graag een badkamerspiegel wilt met speciale afmetingen kunt u terecht bij TIZ Design.

Spiegel LED Veendam

Spiegel LED Meppel

Spiegel LED Hoogeveen

Spiegel LED Steenwijk

Bij TIZ Design leveren wij namelijk ook design badkamerspiegels op maat aan. Door het offerte formulier in te vullen kunt u al uw wensen en verwachtingen aangeven en kunnen wij aan de slag. Wij ontwerpen graag de perfecte design spiegel voor u en uw badkamer!

Varianten van onze design badkamerspiegels

De design badkamerspiegels die TIZ Design aanbiedt zijn allemaal vervaardigd uit de allerbeste materialen. Wij kunnen een uitstekende kwaliteit garanderen doordat wij al onze producten ontwerpen en produceren in ons eigen atelier. Bovendien geeft ons eigen atelier ons de mogelijkheid om alle design spiegels op maat aan te leveren. De wensen van de klant, kwaliteit en duurzaamheid staan immers op een hoog vaandel bij TIZ Design.

Bij TIZ Design bieden wij design badkamerspiegels aan die beschikken over een verlichting en verwarming. Door een badkamerspiegel met verlichting heeft u geen extra verlichtingspunt nodig in uw badkamer. Bovendien zorgt de verwerkte verlichting in de zijkant, bovenkant en/of onderkant van de spiegel voor een buitengewone uitstraling. Met een design badkamerspiegel van TIZ Design wordt uw badkamer omgetoverd van een normale badkamer, naar een echte blikvanger!

Het ingebouwde verwarmingselement in onze design badkamerspiegels zorgen ervoor dat de spiegel condensvrij is. Dit betekent dat de spiegel niet zal beslaan tijdens het douchen. De verwarming wordt automatisch ingeschakeld wanneer u de verlichting aanzet. De spiegel zal vervolgens opwarmen waardoor de vochtige lucht, die vrijkomt bij het baden of douchen, de spiegel niet zal beslaan. De design badkamerspiegels van TIZ Design zijn dus op elk moment van de dag klaar voor gebruik!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op onze website kunt u het volledige design spiegel assortiment van TIZ Design bekijken. Als u een design badkamerspiegel heeft gevonden wat perfect in uw badkamer past, kunt u een offerte aanvragen. In het offerte formulier kunt u aangeven aan welke afmetingen de design spiegel moet voldoen. Ook kunt u eventuele andere wensen of extra beschrijvingen vermelden in dit formulier. Binnen enkele dagen kunt u een reactie verwachten van onze medewerkers!

Als u liever de design badkamerspiegel met uw eigen ogen wilt bekijken, nodigen wij u van harte uit in onze showroom! Plan een afspraak in om de showroom te bezichtigen zodat wij kunnen garanderen dat onze medewerkers voor u klaar staan. Vragen? Neem contact met ons op!