Design toiletfontein

In uw toiletruimte mag een design toiletfontein natuurlijk niet ontbreken. Het plaatsen van een fontein in uw toiletruimte is immers zeer handig. Zodoende kunnen alle toiletbezoekers eenvoudig hun handen wassen waardoor een goede persoonlijke hygiëne standhoudt. Bovendien kan een toiletfontein een ware toevoeging zijn aan de uitstraling van uw toiletruimte! Het plaatsen van een design toiletfontein van TIZ Design kan immers een simpele toiletruimte omtoveren tot een ruimte met een luxe uitstraling.

Toiletfontein Renesse 40

Toiletfontein Texel

Toiletfontein Renesse 45

Het is zeer lastig om design toiletfonteinen te ontwerpen met standaardafmetingen. De toiletruimtes in iedere woning verschillen immers vaak van formaten. Bij TIZ Design hebben wij hier dé perfecte oplossing voor: een design toiletfontein op maat. Bij TIZ Design beschikken wij immers over ons eigen atelier waardoor het altijd mogelijk is om maatwerk te leveren. Niets is minder waar voor onze design toiletkranen! Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment design toiletkranen en kies uw favoriet!

Varianten van onze design toiletfonteinen

Bij TIZ Design maken wij slechts gebruik van de allerbeste materialen. De design toiletfonteinen van TIZ Design zijn gemaakt van HI-MACS of Corian. Doordat deze materialen zeer duurzaam zijn, blijven zij jarenlang mooi. De stralende witte kleur zal langdurig wit blijven en zal niet vergelen. Kortom, voor welk model design toiletfontein u kiest, u bent altijd verzekerd van een toiletfontein met een hoogwaardige kwaliteit.

In ons design toiletfonteinen assortiment kunt u kiezen voor een fontein met de kraan in de wasbak gemonteerd of een kraan die aan de toiletmuur bevestigd is. De keuze is aan u! Doordat onze medewerkers zelf de toiletfontein bij u in huis komen monteren, zijn alle opties mogelijk! Twijfelt u over het type toiletfontein dat het beste bij u in huis past? Of wilt u onze design toiletfonteinen met uw eigen ogen bekijken voordat u een beslissing maakt? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Beneden Leeuwen. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u uw favoriete design toiletfontein kunnen uitzoeken op onze website? Vul dan het online-offerte-formulier in zodat wij u een prijsindicatie kunnen geven. Op alle pagina’s van de toiletfonteinen van TIZ Design is een offerte-formulier geplaatst. In dit formulier kunt u de gewenste afmetingen van de door u gekozen toiletfontein invullen. Bovendien is het mogelijk om extra informatie over uw wensen of verwachtingen onderaan het formulier in te vullen. U kunt binnen enkele dagen een reactie ontvangen van één van onze medewerkers!

Opzoek naar een design toiletfontein op maat?

Het is altijd mogelijk dat u niet heeft kunnen vinden wat u zoekt binnen ons design toiletfonteinen assortiment. Wanneer dit het geval is, wees dan niet bang! Er is immers ontzettend veel mogelijk bij TIZ Design. Doordat wij bij TIZ Design beschikken over ons eigen atelier, waarin wij al onze toiletfonteinen zelf ontwerpen én produceren, kunnen wij u altijd helpen. Zoekt u bijvoorbeeld een design toiletfontein met bijzondere afmetingen of zoekt u een fontein met een uniek ontwerp? Vul dan een offerte-aanvraag voor maatwerk in. In deze offerte-aanvraag kunt u aangeven wat u precies wenst. Zodoende kunt u de gewenste grootte en dikte van de toiletfontein indienen. Ook is er een mogelijkheid om afbeeldingen te uploaden. Met behulp van deze foto’s weten wij precies wat u bedoeld en kunnen wij een offerte op maat maken. Met u hulp kunnen wij samen de perfecte design toiletfontein ontwerpen voor in uw toiletruimte!