Vrijstaand design bad

Bij velen kan een bad niet ontbreken in de badkamer. Waarom dan niet iets kiezen wat u echt mooi vindt en kiezen voor een vrijstaand design bad van TIZ Design? In onze collectie zijn verschillende modellen design baden opgenomen. De baden hebben een luxe uitstraling door het sterke design en doordat de baden vrijstaand zijn. Alle baden worden van topkwaliteit materialen gemaakt en duurzaam geproduceerd bij ons in de werkplaats in Beneden Leeuwen.

Vrijstaand Bad Tholen

Vrijstaand Bad Breskens

Onze collectie met vrijstaande design baden

Onze collectie bestaat uit de vrijstaande design baden Tholen en Breskens. Het vrijstaand bad Tholen is gemaakt van Solid Surface materiaal met een mat witte kleur. Het bad heeft een elegante uitstraling door de smalle rand. De afmetingen van het bad zijn: 1800 x 800 x 600 mm.

Wanneer het design bad Tholen te groot is voor uw badkamer, is het vrijstaand bad Breskens misschien wel de oplossing! Dit vrijstaand design bad heeft namelijk de afmetingen 1600 x 800 x 540 mm. Hierdoor kunt u ook van de luxe van een vrijstaand design bad in een wat kleinere badkamer genieten. Dit design bad bestaat ook volledig uit Solid Surface materiaal met een mat witte kleur en heeft een elegante uitstraling door de smalle randen.

Bent u enthousiast geworden over de baden uit onze collectie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden voor uw badkamer.

Meer dan vrijstaande design baden

Naast vrijstaande design baden kan TIZ Design nog veel meer voor uw badkamer betekenen. Zo ontwerpen wij ook RVS kranen, badkamerspiegels, badkamermeubels en wastafels. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwalitatief maatwerk. Wij stemmen alle producten perfect op elkaar af. Doordat vrijwel al onze producten op maat te maken zijn, kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Dus bent u op zoek naar een complete inrichting voor uw badkamer? Dan bent u bij TIZ Design aan het juiste adres!

Onze showroom bezoeken

Wilt u een vrijstaand design bad in het echt bekijken? Of wilt u meer inspiratie opdoen voor uw badkamer? Dat kan in onze showroom in Beneden Leeuwen! Onze showroom is op afspraak geopend, dus neem contact met ons en maak een afspraak!