Fonteinkraan RVS

Bij TIZ Design vindt u een ruim assortiment RVS fonteinkranen. Alle fonteinkranen van TIZ Design zijn gemaakt van het allerbeste roestvrijstaal (RVS). Het roestvrijstaal in combinatie met de geborstelde afwerking creëert een luxe uitstraling in iedere toiletruimte. De RVS fonteinkranen zullen jarenlang haar prachtige glans behouden. Dankzij het gebruik van materialen met een hoge kwaliteit is TIZ Design in staat om ware blikvangers te ontwerpen. De RVS toiletkranen van TIZ Design zijn altijd een echte eyecatcher in het kleinste kamertje!

Fonteinkraan 1

Fonteinkraan 2

Toiletfontein Terschelling

RVS Fonteinkranen van TIZ Design

Bij TIZ Design is het mogelijk om een RVS fonteinkraan los of in combinatie met een (bijpassende) wastafel te kopen. De keuze is aan u! Afhankelijk van uw keuze zal de RVS fonteinkraan in de muur van uw toiletruimte of in de wastafel gemonteerd worden. Bekijk onze webshop wanneer u al onze RVS fonteinkranen rustig wilt bekijken. Wij bieden een ruime keuze aan stijlen en modellen aan, waardoor u ongetwijfeld een keuze kunt maken!

Bij TIZ Design vindt u zowel RVS fonteinkranen met een strakke of ronde afwerking. Ongeacht voor welk model u kiest, u bent altijd gegarandeerd van een RVS fonteinkraan met een uitstekende kwaliteit. Alle producten van TIZ Design zijn immers gefabriceerd uit de allerbeste, duurzame materialen. U bent hierdoor ook verzekerd van een lange levensduur!

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Of wilt u simpelweg meer informatie over uw favoriete RVS fonteinkraan? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!