HI-MACS wastafel

Een HI-MACS wastafel van TIZ design staat garant voor een moderne look in uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat alle wastafels zijn ontworpen en vervaardigd in het TIZ design atelier in Beneden Leeuwen (NL). Het materiaal HI-MACS heeft een aantal belangrijke eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik bij de productie van een design wastafel.

Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Ameland

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Texel

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Den Burg

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Den Helder

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Vlieland

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel De Koog

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Terschelling

Bekijk Product
Enkel Plateau Dubbel

Wastafel Cadzand

Bekijk Product

Unieke eigenschappen van HI-MACS

HI-MACS biedt een hoge weerstand tegen verkleuren (vergelen), krassen en warmte. De duurzaamheid van een HI-MACS solid surface wastafel is vergelijkbaar met dat van natuursteen, maar kan op dezelfde wijze vervaardigd worden als hout. Het resultaat? Een hoogwaardige, duurzame HI-MACS wastafel met een moderne design look!

Een moderne en luxe look in uw badkamer is te creëren met de wastafel van HI-MACS. De producten zijn een samenstelling van verschillende materialen. Dit zijn de materialen acryl, mineralen en natuurlijke pigmenten. Samen vormen deze materialen een glad, thermisch en naadloos oppervlak.

HI-MACS is een stevig oppervlaktemateriaal dat in vergelijking met andere soortgelijke producten, zoals plastic, graniet, synthetische stenen en tegels, betere waarden heeft. Hierdoor is HI-MACS uitermate geschikt voor toepassing bij een wastafel. Vanwege de superieure kwaliteit en betaalbaarheid, kiezen veel TIZ Design klanten voor een HI-MACS wastafel.

Naast de uitstekende kwaliteit biedt het merk HI-MACS bij TIZ design andere voordelen:

  • Het is erg hygiënisch door het gesloten oppervlakte.
  • Nagenoeg naadloos te verlijmen.
  • Op maat te maken.
  • Korte levertijd.

Met deze vele voordelen creëert u de ideale badkamer van uw dromen.

HI-MACS wastafel op maat

Het is mogelijk om een HI-MACS wastafel op maat te laten maken. Op een eenvoudige manier kunt u binnen enkele stappen uw badkamerproduct op maat hebben gemaakt. Bepaal de afmetingen van de wastafel, kies een van de soorten waskommen en bepaal of u een enkele of dubbele wasbak wilt realiseren. Als u een badkamermeubel toe wilt voegen, kiest u een soort wastafel, kraan en meubel. Bij stap 3 kunt u kiezen voor eventuele afzonderlijke elementen, hierbij moet u denken aan een soort bedieningssysteem van eventuele lades. Voor de afwerking van uw maatwerk product kunt u kiezen voor een bepaalde kleur. Heeft u uw product helemaal samengesteld zoals u wilt? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

Onze werkwijze

Wilt u uw badkamer een luxe uitstraling geven met de HI-MACS producten? Vraag dan een offerte aan. Wij kunnen een offerte uitbrengen zodra wij de juiste gegevens van u ontvangen hebben. Geef uw verlangens door en u krijgt een passende offerte. Heeft u nog vragen over de producten die gemaakt zijn van HI-MACS? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.