HI-MACS wastafel

Een HI-MACS wastafel van TIZ Design staat garant voor een moderne look in uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen doordat alle wastafels zijn ontworpen en vervaardigd in het TIZ Design atelier in Beneden Leeuwen (NL). Het materiaal HI-MACS heeft een aantal belangrijke eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik bij de productie van een design wastafel.

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Ameland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Texel

EnkelPlateauDubbel

Wastafel De Koog

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Helder

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Vlieland

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Den Burg

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Terschelling

EnkelPlateauDubbel

Wastafel Cadzand

Unieke eigenschappen van HI-MACS

HI-MACS biedt een hoge weerstand tegen verkleuren (vergelen), krassen en warmte. De duurzaamheid van een HI-MACS Solid Surface wastafel is vergelijkbaar met dat van natuursteen, maar kan op dezelfde wijze vervaardigd worden als hout. Het resultaat? Een hoogwaardige, duurzame HI-MACS wastafel met een moderne design look!

HI-MACS is een stevig oppervlaktemateriaal dat in vergelijking met andere soortgelijke producten, zoals plastic, graniet, synthetische stenen en tegels, betere waarden heeft. Hierdoor is HI-MACS uitermate geschikt voor toepassing bij een wastafel. Vanwege de superieure kwaliteit en betaalbaarheid, kiezen veel TIZ Design klanten voor een HI-MACS wastafel.

HI-MACS wastafel op maat

De vaste collectie van TIZ Design kent 15 HI-MACS wastafels. Omdat TIZ alle HI-MACS wastafels zelf ontwerpt en produceert zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij hebben reeds veel mensen blij kunnen maken met uniek design. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw HI-MACS wastafel op maat.