HI-MACS®

Een droombadkamer die om weinig onderhoud vraagt, met enkel een doekje schoon te krijgen is en gegarandeerd stralend wit blijft? Dat klinkt bijna te goed voor woorden, maar met een badkamer van HI-MACS® kan dit toch echt werkelijkheid worden!

 • Zeer eenvoudig schoon te houden
 • Vergeeld niet, wit blijft echt wit
 • Vele mogelijkheden in vorm en kleur
 • Krasbestendig en vochtbestendig
 • Een duurzame lange termijn keuze

Wastafel kiezen

Tijd om aan de slag te gaan met uw wastafel. Begin bij een wastafel die u mooi vindt. Er zijn verschillende varianten te vinden in ons assortiment. Vervolgens bepaalt u het montagetype. Op het wastafelmeubel, verzonken in het meubel of zwevend boven het meubel. Vervolgens kiest u de afmetingen, dikte en of er wel of geen gat voor kranen nodig zijn. De wastafels kunnen altijd gecombineerd worden met een badkamermeubel die u door ons laat maken. Kies daarbij voor een enkele of dubbele wasbak of een extra grote wasbak waar twee kranen bovenkunnen.

 • Eindeloze mogelijkheden

  in design en kleur

 • Vakmanschap

  vanuit Zaltbommel

 • Door en door Nederlands product

  kwaliteit gegarandeerd

Wat is HI-MACS®

HI-MACS® is een merk van LG in solid surface materialen. HI-MACS® is een zeer duurzaam materiaal dat vooral gebruikt wordt voor badkamers en keukens om zijn bijzondere eigenschappen. Bij HI-MACS® zitten de poriën namelijk zo dicht op elkaar dat er niets tussen kan komen. Hierdoor is het materiaal erg gemakkelijk schoon te houden.

Via moderne fabricageprocessen wordt HI-MACS® uit 75% natuurlijke mineralen en zuiver acryl samengesteld. Het materiaal is bestaand tegen vlekken, maar ook chemische stoffen die bijvoorbeeld in uw schoonmaak spullen zitten.

Daarmee is HI-MACS® in vergelijking met andere soortgelijke producten als plastic, graniet, synthetische stenen en tegels, van betere waarden.

Door de jaren heen is HI-MACS® dan ook ontzettend populair geworden bij solid surface liefhebbers. Waarom dit zo is delen we graag met u.

De voordelen van HI-MACS®

HI-MACS® is niet zonder reden een populair en succesvol materiaal van LG. HI-MACS® kenmerkt zich door het harde oppervlak dat zonder naden om te vormen is naar elke gewenste vorm.

Doordat het oppervlak geen kleine openingen heeft is uw badkamer gemakkelijk schoon te maken. Vuil, schimmels en bacteriën maken geen schijn van kans en kunnen niet in naden of voegen kruipen. Schoonmaken bestaat simpelweg uit een doekje over uw badkamermeubels halen. Het onderhoud vraagt ook weinig tot geen werk doordat HI-MACS® vlekwerend, krasbestendig en vochtbestendig is. Dit maakt meteen dat het een duurzaam product is dat vele jaren mee zal gaan. Zo bent u gegarandeerd jaren blij met uw design badkamer.

Tot slot een HI-MACS® voordeel voor design liefhebbers met een voorkeur voor witte badkamers. Misschien kent u het wel, een stralend witte badkamer die een ‘viezige’ gele kleur begint te krijgen. Andere materialen blijven niet altijd wit en beginnen naar verloop van tijd te vergelen. Dit doet afbreuk aan uw badkamer en is daarbij onnodig. HI-MACS® blijft gegarandeerd wit!

Design mogelijkheden met HI-MACS®

Bij TIZ design ontwerpen en produceren we al onze producten zelf. Dit doen we op duurzame wijze bij onze locatie in Zaltbommel. Bij het ontwerpen staat originaliteit hoog in het vaandel en laten we ons niet afschrikken door bijzondere ideeën.

HI-MACS® is daarbij het perfecte materiaal om mee te werken. Met HI-MACS® kan men producten produceren die geheel naadloos zijn. Door de naadloze verbinding creëert men ruime oppervlakken zonder voegen en toont alles uit één stuk.

Daarbij komt nog het voordeel dat HI-MACS® naar alle vormen te vervaardigen is. Welke bocht, hoek of vorm u ook bedenkt voor uw badkamerproduct, met HI-MACS® is het geen probleem. Het materiaal werkt met al uw ideeën en ontwerpen mee. Wat heeft u in gedachten om met HI-MACS® te ontwerpen?

Benieuwd naar de ontwerpen die wij van HI-MACS® gemaakt hebben? Bekijk dan onze ontwerpen via het collectie overzicht.

Neem contact op