Een luxe badkamer met TIZ Design

Wilt u een luxe badkamer in uw huis? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, TIZ Design is de juister partner. Wij hebben een ontzettend ruim assortiment producten om een luxe badkamer te realiseren. Of het nu gaat om design wastafels, baden, badkamermeubels, toiletfonteinen, badkamerspiegels en nog veel meer. In het assortiment van TIZ Design vindt u alles om uw luxe badkamer compleet te maken. Bij TIZ Design streven wij immers niet alleen naar functionele badkamermeubels, wij ontwerpen badkamermeubels die een ware toevoeging zijn aan het interieur van uw badkamer. Creëer een luxe en exclusieve uitstraling in uw badkamer met de items van TIZ Design.

Solid Surface Wastafel Vlieland Enkel

Wastafels

Corian Badkamermeubel Dokkum

Badkamermeubels

Badkamerspiegels

Vrijstaande baden

Vrijstaande badkranen

Toiletfontein-Renesse-400

Toiletfonteinen

Wastafelkranen

Toiletkranen

Regendouches

Kwaliteit en exclusiviteit staan bij ons centraal

Bij TIZ Design is het mogelijk om uw luxe badkamer aan te kleden met verschillende onderdelen. Op de website van TIZ Design vindt u de meest prachtige combinaties van wastafels, spiegels (met verlichting én verwarming), fonteinen en vrijstaande baden. Beschikt u over een badkamer die bijzondere afmetingen en/of vormen heeft? Ook dan bent u bij TIZ Design aan het juiste adres! Wij beschikken immers over ons eigen atelier waar wij al onze badkamermeubelen zelf ontwerpen en produceren. Dit betekent dat er van alles mogelijk is! Wij kunnen immers ieder badkamermeubel op maat maken en in iedere afmeting afleveren. Kortom, onze badkamermeubels passen ook in uw badkamer thuis!

Neem snel een kijkje op de website van TIZ Design en waan je in een wereld van de allermooiste luxe badkamers!

Stel uw eigen luxe badkamer samen met TIZ Design

Op de website van TIZ Design vindt u oneindig veel mogelijkheden voor het aankleden van uw badkamer. Zodoende vindt u in ons assortiment niet alleen wastafels en badkamermeubels, u vindt ook kranen, baden, toiletfonteinen, kasten en badkamerspiegels. Kortom, talloze mogelijkheden om uw badkamer naar wens te stylen! Ongeacht voor welke combinaties u kiest, u kiest altijd voor producten die een ware eyecatcher zijn in iedere ruimte!

Bij TIZ Design vindt u de allermooiste combinaties van wastafels en badkamermeubels. In ons ruime wastafelassortiment vindt u niet alleen de standaard wastafels, u vindt zowel enkele, dubbele als plateau wastafels. Perfect voor zowel grote als kleine badkamers! De wastafels van TIZ Design zijn allen gefabriceerd uit de allerbeste solid surface materialen. Wij gebruiken immers uitsluitend HI-MACS of Corian vanwege de hoge duurzaamheid. De keuze voor deze duurzame materialen was zeer eenvoudig—dankzij de hoge kwaliteit vergelen de wastafels niet. Wanneer u kiest voor een wastafel van TIZ Design voor uw badkamer, kiest u voor een wastafel die jarenlang stralend wit blijft!

De stralend witte wastafels van TIZ Design kunt u eenvoudig combineren met een bijpassend badkamermeubel. Wilt u een badkamermeubel met of zonder lades? Ziet u de lades liever naast of onder elkaar? Of wilt u graag een badkamermeubel met een soft-close systeem of tip-on lades? Dit alles en meer is te verkrijgen bij TIZ Design. Ongeacht voor welk badkamermeubel u kiest, wij zorgen er altijd voor dat uw wastafel perfect past op het badkamermeubel van uw dromen. Geen combinatie is te gek dankzij ons eigen atelier. Dit zal ongetwijfeld fantastisch staan in uw luxe badkamer.

Niet alleen de wastafels en badkamermeubels van TIZ Design passen perfect bij elkaar. Een combinatie van al onze producten zal de perfecte badkamer tot stand brengen en echt een gevoel van luxe geven. Bekijk ons ruime assortiment kranen, badkamerspiegels en baden om uw badkamer een finishing touch te geven! Wilt u het toilet laten aansluiten op de badkamer wat betreft uitstalling? Kies dan een geschikte toiletfontein uit.

Wij produceren veel producten in eigen huis

Het atelier van TIZ Design bevindt zich in Beneden Leeuwen. Dit atelier is het hart van TIZ Design. Het is de ruimte waar al onze ideeën tot uiting komen en waar alle badkamer dromen omgetoverd worden in een werkelijke luxe badkamer. Bij TIZ Design ontwerpen wij niet slechts badkamermeubels die functioneel zijn, wij ontwikkelen badkamermeubels die een eyecatcher zijn in iedere ruimte. Bovendien maken wij gebruik van de allerbeste materialen met een uitstekende kwaliteit. U kunt jarenlang genieten van de producten van TIZ Design.

Bij TIZ Design bent u volledig vrij in het bepalen van de samenstelling van uw luxe badkamer. U bepaalt zelf het model wastafel, de afmetingen van het badkamermeubel en de plaatsing van de badkamerspiegel. Wij doen ons uiterste best om een echte droombadkamer te ontwikkelen! Neem gerust contact op met één van onze medewerkers en dan zullen we samen de mogelijkheden bespreken.

Badkamermeubel Oosterend

Een luxe badkamer op maat?

Bij TIZ Design zijn we sterk in maatwerk. Ons atelier geeft ons de mogelijkheid om al uw wensen en verwachtingen te vertalen naar een prachtig ontwerp en realisatie. Op onze website kunt u al onze producten en aanvullende informatie vinden. Zo is bij ieder product aangegeven wat de afmetingen zijn. Dankzij de ruime variatie in afmetingen is het mogelijk om onze producten in vrijwel iedere badkamer te plaatsen. Wanneer u niet opzoek bent naar standaardafmetingen, maar liever een op maat gemaakt badkamerontwerp ziet, bent u bij TIZ Design aan het juiste adres!

Op de website van TIZ Design kunt u eenvoudig een offerte-aanvraag voor maatwerk indienen. In het offerte formulier kunt u van al onze badkamermeubels uw eigen afmetingen en overige wensen indienen. Er is zelfs een optie om afbeeldingen te uploaden. Wellicht heeft u een moderne badkamer gezien wat ter inspiratie dient voor uw eigen badkamer. Een keer in een hotel overnacht en daar een mooie badkamer gezien? Maak er gerust een foto van en deel deze met ons. Door deze afbeeldingen mee te sturen weten onze ontwerpers precies wat uw wensen zijn! Bovendien kunnen we aan de hand van de afbeelding een betere prijsindicatie geven.

Kijken in onze showroom?

Wilt u het liefst alles in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij onze showroom in Beneden Leeuwen. Op deze prachtige locatie kunt u rustig al onze badkamermeubels, badkamerspiegels, wastafels, toiletfonteinen en nog veel meer bekijken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier kunt u de beste beslissingen maken voor de aankleding van uw design badkamer!

De TIZ Design showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Wij verzoeken u dan ook om een afspraak te maken indien u langs wilt komen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er een medewerker voor u klaar staat om u de volledige aandacht te geven en verder te praten over uw luxe badkamer.

Over TIZ design