Maatwerk

Puur vakmanschap

Wanneer u kiest voor een meubel van TIZ Design, is het mogelijk deze op maat te maken. Wel zo prettig als alles exact past. Kies een model uit ons assortiment en geef vervolgens de juiste specificaties aan ons door. We maken wastafels, badkamermeubels en badkamerkasten volledig op maat.

Badkamermeubel op maat

De badkamer is bij uitstek de plek waar u tot rust komt en voor uzelf zorgt. Wel zo prettig als de badkamer functioneel is ingericht zodat u gemakkelijk uw spullen kunt gebruiken en opbergen. Een badkamermeubel op maat is dé perfecte oplossing.

Wastafel op maat

Toe aan iets anders dan een standaard wastafelontwerp? Ga voor een wastafel op maat. Specifiek ontworpen en geproduceerd op basis van uw wensen. Van afmetingen tot materiaal. Zoek een model uit in ons assortiment en geef ons de specificaties door. Dan gaan we voor u aan de slag.

Ontwerp uw badkamer

Gaat u aan de slag met het ontwerp van uw badkamer? Dan helpen wij u graag uw visie tot leven te wekken.

  1. Maak een plattegrond: begin met het maken van een plattegrond van de badkamer. Meet de afmetingen van de ruimte en teken deze uit op schaal op papier. Houd hierbij rekening met de locatie van deuren, ramen, leidingen en stopcontacten.
  2. Bepaal de indeling: denk na over hoe u de ruimte wilt indelen. Wilt u een bad, douche, wastafel en toilet in de badkamer? En waar moeten deze dan komen te staan? Bedenk ook of u voldoende opbergruimte wilt hebben en waar deze zou passen.
  3. Kies uw stijl: bepaal welke stijl u wilt voor de badkamer. Gaat u voor modern, klassiek, minimalistisch of juist een combinatie van verschillende stijlen? Bekijk inspiratiebeelden online en maak een moodboard om alle ideeën te visualiseren.
  4. Kies de kleuren en materialen: bepaal welke kleuren en materialen u wilt gebruiken in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor tegels, muurverf, sanitair en badkamermeubels die passen bij uw gekozen stijl.
  5. Voeg verlichting toe: denk na over de verlichting in de badkamer. Wilt u een plafondlamp, spotjes, sfeerverlichting of een combinatie hiervan? Verlichting beïnvloedt de sfeer en functionaliteit van de badkamer sterk.
  6. Houd rekening met de praktische details: denk aan de ventilatie, verwarming en de positie van de stopcontacten. Zorg ook voor voldoende ruimte om te bewegen en te manoeuvreren in de badkamer.
  7. Werk het ontwerp uit: teken het ontwerp van de badkamer uit op schaal met alle details en maak een lijst van alle materialen die u nodig heeft. Dit helpt u om de kosten te berekenen en om een realistische planning te maken.

Is het ontwerp klaar? Dan is het tijd voor de meubels! Wij staan voor u klaar om alles voor u op maat te realiseren.

Neem nu vrijblijvend contact op