Marmeren wastafel op maat

Bent u op zoek naar een marmeren wastafel? TIZ Design biedt u een breed scala aan design wastafels aan. Ons model ‘Den Helder’ is nu ook verkrijgbaar in marmer look. De wastafel is uitgevoerd in Solid Surface met de “look and feel” van echt marmer. De mogelijkheden voor maatwerk marmeren wastafels bij TIZ Design zijn eindeloos. U kiest zelf de afmeting, vorm en dikte van het blad van uw wastafel – wij doen de rest.

Uw marmeren wastafel op maat in 3 stappen

Het is eenvoudig om met slechts enkele stappen een marmeren wastafel op maat te realiseren. TIZ Design is sterk in maatwerk en kan daarom ook afwijkende maten en unieke combinaties voor u ontwerpen. Bepaal de afmetingen, de grootte van de wasbak en de dikte van het marmeren wastafelblad.

Wastafel op maat - stap 3

1. Afmetingen

Bepaal zelf de gewenste lengte, breedte en hoogte van uw marmeren wastafel. Onze ontwerpers adviseren u graag.

Wastafel op maat - stap 1

2. Waskom

Bepaal naast de afmetingen tevens de vorm en de grootte van de marmeren wasbak.

Wastafel op maat - stap 2

3. Dikte blad

Bepaal de dikte van het marmeren wastafelblad.

Offerte voor een marmeren wastafel op maat

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van een design marmeren wastafel en doen wij u geheel vrijblijvend een prijsvoorstel. Vul uw contactgegevens hieronder in, omschrijf uw wensen en een van onze specialisten adviseert u graag.


✓ Geheel vrijblijvend ✓ Binnen drie tot vijf werkdagen een reactie

Over TIZ Design

TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis en een door en door Nederlands product. Bij ons staan kwaliteit en originaliteit op een voetstuk. Wanneer u een badkamer inricht, dan is de wastafel een echte eyecatcher. Een marmeren wastafel is meer dan alleen een gebruiksvoorwerp, en een echte toevoeging van uw badkamerinterieur.