Wastafel op maat

Handgemaakt, enkel pure perfectie

Een wastafel op maat is eenvoudig te realiseren als u kiest voor een wastafel van TIZ design. Kiest u voor TIZ design, dan kiest u voor een bijzondere wastafel met een uniek design. De wastafels die we op maat maken in ons atelier zijn van HI-MACS® of Corian®.

Het is eenvoudig om een wastafel op maat te realiseren. U zoekt in onze collectie een model waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt aangeven hoe groot de wastafel moet worden, de dikte van het blad en of er kraangaten in de wastafel gemaakt moeten worden.

Verder kunt u voor de waskom aangeven waar u deze in de wastafel wilt hebben. Aangezien wij zelf alles produceren zijn wij in staat u, onze producten, voor een zeer scherpe prijs aan te bieden.

Heeft u een model in gedachten, wat niet voorkomt in onze collectie, dan kunnen we altijd kijken of we dat model voor u kunnen maken.

Montagetypes

wastafel-ameland-tiz-design-3

Op het badmeubel

wastafel-ameland-tiz-design-2

Verzonken in het meubel

wastafel-ameland-tiz-design

Zwevend boven het meubel

Een stralende Corian® wastafel

Ga je voor een tijdloze look in je badkamer? Dan is een Corian® wastafel onmisbaar. Dit statement item trekt meteen de aandacht. Met Corian® zijn de design mogelijkheden eindeloos. Golvende, nagenoeg onzichtbare naadloze organische vormen, exotische kleuren of spelen met lichtdoorlatendheid. Met Corian® kan u het zo uniek, gewaagd en gek maken als uzelf wil.

  • Eindeloze mogelijkheden

    in design en kleur

  • Vakmanschap

    vanuit Zaltbommel

  • Door en door Nederlands product

    kwaliteit gegarandeerd

A-merk solid surface

U kunt er van uitgaan dat uw aankoop de hoogste kwaliteit heeft die verkrijgbaar is. De materialen die worden gebruikt zijn erg duurzaam waardoor de wastafels ook op lange termijn prachtig blijven. Het materiaal blijft mooi wit en zal niet gaan vergelen, dit omdat wij met de beste merken solid surface werken.

Wit blijft 100% wit

Circa 90% van de solid surface producten die aangeboden worden, online of bij winkels, is afkomstig uit China. En van een totaal andere kwaliteit solid surface, met als basis polyester waardoor het op den duur vergeelt. Op het eerste gezicht ziet het er hetzelfde uit, maar dat zal niet zo blijven. Solid surface van HI-MACS® en Corian® blijft stralend wit.

Iedere maat mogelijk of unieke combinatie?

Kiest u voor een wastafel op maat dan kiest u voor de mogelijkheid om de wastafel met een afwijkende maat te laten maken. Zo maakt het niet meer uit hoeveel ruimte u heeft voor de wastafel. Iedere maat is mogelijk.

Heeft u bijvoorbeeld een wastafel nodig die vier meter lang moet worden? Met onze wastafels op maat is dit helemaal geen probleem. Verder kunnen we rekening houden met wandkranen die al in de muur geplaatst zijn. Zo zullen we zorgen dat de kommen op de juiste plaats gepositioneerd worden t.o.v. de wandkranen.

Neem nu vrijblijvend contact op