Wastafel op maat

Een wastafel op maat is eenvoudig te realiseren als u kiest voor een wastafel van TIZ Design. Kiest u voor TIZ Design, dan kiest u voor een bijzondere wastafel met een uniek design. Wij hebben meerdere modellen ontworpen. De wastafels die we op maat maken in onze fabriek in Beneden Leeuwen zijn van HI-MACS of Corian.

TIZ DESIGN - Solid Surface design Wastafel Ameland

A-merk solid surface

U kunt er van uitgaan dat uw aankoop de hoogste kwaliteit heeft die verkrijgbaar is. De materialen die worden gebruikt zijn erg duurzaam waardoor de wastafels ook op lange termijn prachtig blijven. Het materiaal blijft mooi wit en zal niet gaan vergelen, dit omdat wij met de beste merken solid surface werken.

Iedere maat mogelijk

Kiest u voor een wastafel op maat dan kiest u voor de mogelijkheid om de wastafel met een afwijkende maat te laten maken. Zo maakt het niet meer uit hoeveel ruimte u heeft voor de wastafel. Iedere maat is mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een wastafel nodig die vier meter moet worden? Met onze wastafels op maat is dit helemaal geen probleem. Verder kunnen we rekening houden met wandkranen die al in de muur geplaatst zijn. Zo zullen we zorgen dat de kommen op de juiste plaatst gepositioneerd zijn t.o.v. de wandkranen.

In enkele stappen een wastafel op maat

Het is eenvoudig om met slechts enkele stappen een wastafel op maat te realiseren. U zoekt u  in onze collectie een model, waar uw voorkeur naar uitgaat en kunt daarbij kiezen uit een enkele, plateau of dubbele wastafel. U  kunt aangeven hoe groot de wastafel moet worden, de dikte van het blad en of er kraangaten in de wastafel gemaakt moeten worden. Als u muurkranen heeft, is dat natuurlijk niet van toepassing. Verder kunt u voor de waskom aangeven waar u deze in de wastafel wilt hebben. Aangezien wij zelf alles produceren zijn wij in staat u, onze producten, voor een zeer scherpe prijs aan te bieden.

Heeft u een model in gedachten, wat niet voorkomt in onze collectie, dan kunnen we altijd kijken of we dat model voor u kunnen maken.

Wastafel op maat - stap 3

1. Afmetingen

Bepaal de gewenste lengte, breedte en hoogte voor uw wastafel.

Wastafel op maat - stap 1

2. Waskom

Bepaal de vorm en grootte voor de waskom.

Wastafel op maat - stap 2

3. Dikte blad

Bepaal de dikte van het blad voor uw wastafel.

Eenvoudig een offerte voor een wastafel op maat aanvragen

Bent u al even aan het zoeken naar de ideale oplossing voor uw badkamer? Na het lezen van deze tekst overtuigd van een wastafel op maat van TIZ Design? U geeft uw wensen door en wij maken een passende offerte voor uw wastafel op maat. Bij TIZ Design maken wij tijdloze hoogwaardige design producten, van uitsluitend de beste kwaliteit materialen. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en stellen geheel vrijblijvend een prijsvoorstel op.


✓ Geheel vrijblijvend ✓ Binnen drie tot vijf werkdagen een reactie

Over TIZ Design

TIZ Design staat voor duurzame productie in eigen huis en een door en door Nederlands product. Bij ons staan kwaliteit en originaliteit op een voetstuk. Wanneer u een badkamer inricht, dan is de wastafel of het badkamermeubel een echte eyecatcher. Het is meer dan alleen een gebruiksvoorwerp, en een echte toevoeging van uw badkamerinterieur.