Over TIZ

Onze norm

Duurzame productie in eigen huis, waarbij kwaliteit en originaliteit bij ons op een voetstuk staan. Een door en door Nederlands product waarbij we toezien op een product dat niet alleen functioneel is, maar ook een bijdrage levert aan de inrichting van uw woning.

Wij zijn van mening dat een wastafel of een badkamermeubel naast een fijn gebruiksvoorwerp ook een eyecatcher in uw interieur moet zijn.

Wij vinden dat een huis een thuis hoort te zijn. Waarbij u iedere dag opnieuw geniet van uw leefomgeving – genieten met een wastafel, bad of badkamermeubel van TIZ design.

Kom langs in onze showroom

Wij produceren uw badkamermeubels in eigen huis. Het atelier en de badkamer showroom van TIZ design bevinden zich in Zaltbommel. Het atelier is het hart van TIZ design. Het is de ruimte waar onze ideeën tot uiting komen en waar alle badkamerdromen omgetoverd worden in prachtige badkamermeubels.

Bij TIZ design ontwerpen we badkamermeubels die een eyecatcher in iedere ruimte zijn. Bovendien maken wij gebruik van de allerbeste materialen van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van de producten van TIZ design.

Wilt u de toiletfonteinen, wastafels of baden een keer bekijken in onze showroom? Of een keer kijken hoe onze producten gecombineerd kunnen worden? Het maakt niet uit, we nodigen u van harte uit in onze showroom. Onze toonzaal is op afspraak geopend en u kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Duurzame productie in eigen huis

De materialen die we gebruiken zijn HI-MACS® en Corian®. Voordeel hiervan is dat dit een erg duurzaam materiaal is. Wanneer we kijken naar andere producten die worden aangeboden als het om badkamer sanitair gaat, dan is circa 90% afkomstig uit China.

Dit zijn producten van een totaal andere kwaliteit solid surface. Vaak is de basis polyester, een materiaal soort met de eigenschap om op den duur te vergelen. Het eerste gevoel kan soms best goed zijn en misschien zien de producten er redelijk hetzelfde uit, maar dat zal niet zo blijven want na een tijd wordt het geel.

De A-merk solid surfaces van HI-MACS® en Corian® zullen altijd stralend wit blijven.

Wastafel van TIZ design

Een design wastafel van TIZ design is een door en door Nederlands product van de hoogste kwaliteit. Kiest u voor TIZ design, dan kiest u voor een bijzondere wastafel met een uniek design. Wij hebben meerdere modellen ontworpen. De materialen die worden gebruikt in onze wastafels zijn erg duurzaam. Dit zorgt ervoor dat ze ook op lange termijn prachtig blijven.

Neem nu vrijblijvend contact op