klantenservice-header

Klantenservice

Heeft u vragen over de producten van TIZ design of de service die we hierbij bieden? Wellicht kan u het antwoord dan al vinden bij de onderstaande vragen en antwoorden.

Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

  • Door en door Nederlands product
  • Originaliteit en kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Uniek design voor een scherpe prijs
Meer informatie

Bestellen

Kan ik via de website producten bestellen?

Het is niet mogelijk om direct te bestellen via de website van TIZ design.

Wel is het mogelijk om via de website een offerte aan te vragen of contact te leggen met TIZ design.

Binnen hoeveel weken na bestelling kan ik mijn producten verwachten?
De producten van TIZ design worden altijd binnen 3 tot 6 weken geleverd. Bij bestelling krijgt u de exacte levertijd te horen.

Betalen

Moet ik een aanbetaling doen wanneer ik producten bij TIZ design bestel?
Betalingen aan TIZ design dienen voorafgaand aan de levering volledig voldaan te worden op rekeningnummer NL34 ABNA 0484906925 t.n.v. TIZ design.
Kan ik contant betalen bij TIZ design?

Betalingen aan TIZ design dienen voorafgaand aan de levering volledig voldaan te worden op rekeningnummer NL34 ABNA 0484906925 t.n.v. TIZ design.

In overleg kan een deel van de betaling contact voldaan worden.

Er kan eventueel in overleg met TIZ design besloten worden om een deel van de betaling contant te voldoen bij aflevering.

Bezorgen

Worden de producten van TIZ design thuis geleverd?

TIZ design levert de producten bij u thuis. Dit is onderdeel van onze service waarbij we u van A tot Z van dienst willen zijn.

Wilt u dat we de producten ook bij u thuis komen monteren? Dan is dit mogelijk tegen betaling. U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden.

Garantie en reparatie

Welke garantie biedt TIZ design?

TIZ design biedt u drie jaar garantie op al onze producten, de garantie gaat in op de dag van levering en is aflopend. De garantie is ongeldig als er schade aan het product voortvloeit uit:

• oneigenlijk gebruik,

• foutieve installatie,

• het niet naleven en opvolgen van de meegeleverde installatie- en onderhoudsvoorschriften,

• gebruik in een ongeschikte omgeving,

• zelf georganiseerd vervoer,

• eigen wijzigingen aan het product,

• het toevoegen van andere producten aan ons product, niet door TIZ design.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Claim

Alle producten van TIZ design worden geproduceerd, verpakt en vervoerd met de best mogelijke zorg. Als er iets ontbreekt, zoals een handleiding of beugels, neem dan onmiddellijk contact met ons op, door een email te sturen naar info@tizdesign.nl of bel ons op +31 (0)418 745 386. Wij zullen er alles aan doen om de ontbrekende item(s) zo snel mogelijk te leveren.

In het geval van schade aan de geleverde artikelen, neem dan onmiddellijk contact met ons op, in ieder geval binnen 24 werkuren na aflevering. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@tizdesign.nl of ons te bellen op +31 (0)418 745 386. We zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.

Eventuele schade als gevolg van het transport niet door TIZ design geregeld en / of onjuiste behandeling of het gebruik van onze producten komen voor rekening van de ontvangende partij zijn.

Hoewel we schade, gemeld na 24 uur van ontvangst of op producten die reeds gemonteerd en geïnstalleerd zijn zullen behandelen, kunnen de kosten van deze reparatie of vervanging zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Vaste onderdelen van de wastafel die beschadigen ten gevolge van ruw schoonmaakwerk, zijn uitgesloten van de garantie.

Zijn de producten van TIZ design te repareren?

Mocht uw product van TIZ design schade oplopen dan is dit vaak te repareren.

Bij schade kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan de schade beoordelen en nagaan of repareren een optie is.

Onderhoud en montage

Onderhoudsvoorschrift solid surface

Neem de wastafel dagelijks af met een schone vochtige doek. Eventuele hardnekkige vlekken en kalkafzetting verwijderen met de gebruikelijke zachte schoonmaakmiddelen (groene zeep, producten van het met Jemako of een natuurlijk schoonmaakmiddel,etc). Af en toe (maandelijks) mag een schuursponsje en een vloeibaar schuurmiddel, bijvoorbeeld Cif , gebruikt worden. Wrijf, met behulp van het sponsje met Cif, met cirkelvormige bewegingen over het oppervlak. Daarna het schoongemaakte oppervlak grondig naspoelen met lauwwarm water en droogwrijven met een schone zachte doek.

Hoewel vloeistoffen niet in de materialen kunnen dringen, dient een gemorst product meteen opgeveegd te worden. Gebruik hiervoor een gewoon schoonmaakmiddel voor harde materialen (groene zeep of een natuurlijk schoonmaakmiddel,etc). Vervolgens het oppervlak goed naspoelen en eventueel droogwrijven met een schone zachte doek.

Gemorste sterke chemicaliën (b.v. reinigingsmiddelen met methyleenchloride; zure afvoerontstoppers, nagellakremovers op basis van aceton; enz.) moeten onmiddellijk en met overvloedig zeepsop weggespoeld worden om oppervlakteschade te vermijden.

Wanneer u nagellak gemorst heeft, kunt u remover zonder aceton gebruiken en het oppervlak daarna goed met koud water spoelen.

Gebruik nooit (agressieve) reinigingsmiddelen zoals chloor, antikalk, verfafbijt, kwastreinigers, metaalreinigers, ovenreinigers of gootsteenontstoppers. Giet geen hete vloeistoffen in of op het product. Indien u dit toch doet, dient u vooraf de koudwaterkraan open te draaien. De watertemperatuur mag maximaal 50 graden zijn.

Onderhoudsvoorschrift hout/ fineer

Schoonhouden met een schone katoenen doek. Vlekken verwijderen met een vochtige doek of met een sopje met zachte schoonmaakmiddelen en daarna afnemen met een schone droge doek.

Altijd in de richting van de houtnerf werken. Gebruik nooit was houdende middelen of middelen met een schurende werking! Vloeistoffen die op het oppervlak terechtkomen het liefst direct, maar zeker binnen 10 minuten verwijderen!

Onderhoudsvoorschrift spuitwerk

Schoonhouden met een schone katoenen doek. Vlekken verwijderen met een vochtige doek of met een sopje met zachte schoonmaakmiddelen en daarna afnemen met een droge doek. Bij vetvlekken een sopje gebruiken.

Gebruik nooit middelen met een schurende werking. Vloeistoffen die op het oppervlak terechtkomen het liefst direct, maar zeker binnen 10 minuten verwijderen!

Gebruiksaanwijzing afstellen van de BLUM tip-on lades.
Gebruiksaanwijzing TIZ design LED spiegel.
Montagehandleiding TIZ design wastafel.
Montagehandleiding TIZ design meubel met ruimte tussen het meubel en de wastafel.
Montagehandleiding TIZ design meubel met wastafel op het meubel.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

tiz-design-contact

Openingstijden showroom
Ma t/m vr.08.30 - 17.30 uur
Zaterdag10.00 - 14.00 uur

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.