solid-surface-wastafel-7-inspiratie

Toonzaal badkamers

Geniet iedere dag weer opnieuw met de badkamermeubels van TIZ design. Wij staan voor uniek design, scherpe prijzen en korte levertijden. Onze producten worden speciaal voor u gemaakt.

In onze badkamer toonzaal laten we u graag zien hoe onze wastafels, badmeubels en baden er in het echt uitzien. U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak om onze toonzaal te bezoeken.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Toonzaal van 225 m2 voor inspiratie
  • Vele mogelijkheden in vorm en kleur
Meer informatie
Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Inspiratie bij mensen thuis

Solid Surface - inspiratie-10
solid-surface-wastafel-1-inspiratie
solid-surface-onne

Kwaliteit staat bij ons centraal

Op onze website vindt u prachtige combinaties van wastafels, spiegels (met verlichting én verwarming), fonteinen en vrijstaande baden.

Beschikt u over een badkamer die bijzondere afmetingen en/of vormen heeft? Ook dan bent u bij TIZ design aan het juiste adres!

Wij beschikken immers over onze eigen badkamer toonzaal én een eigen atelier waar wij al onze badkamermeubelen zelf ontwerpen en produceren. Dit betekent dat er van alles mogelijk is! Wij kunnen immers ieder badkamermeubel op maat maken en in iedere afmeting afleveren.

Badkamer toonzaal

Wij produceren uw badkamermeubel in eigen huis. Het atelier en de badkamer toonzaal van TIZ design bevinden zich in Zaltbommel. Het atelier is het hart van TIZ design. Het is de ruimte waar onze ideeën tot uiting komen en waar alle badkamerdromen omgetoverd worden in prachtige badkamermeubels.

Bij TIZ design ontwerpen we badkamermeubels die een eyecatcher in iedere ruimte zijn. Bovendien maken wij gebruik van de allerbeste materialen van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van de producten van TIZ design.

Meer informatie
solid-surface-grou
solid-surface-wastafel-2-inspiratie