Toonzaal Badkamers

Geniet iedere dag weer opnieuw met de badkamermeubels van TIZ design. Wij staan voor uniek design, scherpe prijzen en korte levertijden. Onze producten worden speciaal voor u gemaakt.

In onze badkamer toonzaal laten we u graag zien hoe onze wastafels, badmeubels en baden er in het echt uitzien. U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak om onze toonzaal te bezoeken.

 • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
 • Toonzaal van 225 m2 voor inspiratie
 • Vele mogelijkheden in vorm en kleur

Een stralende Corian® wastafel

Ga je voor een tijdloze look in je badkamer? Dan is een Corian® wastafel onmisbaar. Dit statement item trekt meteen de aandacht. Met Corian® zijn de design mogelijkheden eindeloos. Golvende, nagenoeg onzichtbare naadloze organische vormen, exotische kleuren of spelen met lichtdoorlatendheid. Met Corian® kan u het zo uniek, gewaagd en gek maken als uzelf wil.

 • Eindeloze mogelijkheden

  in design en kleur

 • Vakmanschap

  vanuit Zaltbommel

 • Door en door Nederlands product

  kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit staat bij ons centraal

Op onze website vindt u prachtige combinaties van wastafels, spiegels (met verlichting én verwarming), fonteinen en vrijstaande baden.

Beschikt u over een badkamer die bijzondere afmetingen en/of vormen heeft? Ook dan bent u bij TIZ design aan het juiste adres!

Wij beschikken immers over onze eigen badkamer toonzaal én een eigen atelier waar wij al onze badkamermeubelen zelf ontwerpen en produceren. Dit betekent dat er van alles mogelijk is! Wij kunnen immers ieder badkamermeubel op maat maken en in iedere afmeting afleveren.

Badkamer toonzaal

Wij produceren uw badkamermeubel in eigen huis. Het atelier en de badkamer toonzaal van TIZ design bevinden zich in Zaltbommel. Het atelier is het hart van TIZ design. Het is de ruimte waar onze ideeën tot uiting komen en waar alle badkamerdromen omgetoverd worden in prachtige badkamermeubels.

Bij TIZ design ontwerpen we badkamermeubels die een eyecatcher in iedere ruimte zijn. Bovendien maken wij gebruik van de allerbeste materialen van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van de producten van TIZ design.

Neem nu vrijblijvend contact op