badkamermeubel-stavoren-schuin

RVS kranen

Diverse toepassingen voor badkamers en toiletruimtes

Bij TIZ design hebben we diverse RVS kranen die uitstekend te combineren zijn met onze wastafels en andere meubels voor de badkamer en toiletruimte. Maak een keuze uit ons ruime assortiment, er is voor elke ruimte een passende RVS kraan.

  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Door en door Nederlands product
Meer informatie
Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Kiezen voor een RVS kraan betekent kiezen voor kwaliteit

Onze RVS kranen zijn, zoals de naam al zegt, vervaardigd uit roestvrij staal. Dit betekent dat de kranen de glans behouden door de jaren heen en niet verkleuren. De kranen hebben een geborstelde, glanzende, afwerking. Belangrijk om dus voor kwaliteit te kiezen, want zo kunt u nog langer genieten van de kranen in uw badkamer of toiletruimte.

Soorten RVS kranen

TIZ design heeft verschillende design RVS kranen in het assortiment. De kranen zijn ingebouwd of vrijstaand, dit hangt af van het type kraan waarvoor u kiest. Wij hebben een uitgebreide variatie aan stijlen en uitstralingen, zo vindt u altijd een passende kraan. Mochten wij niet de juiste kraan hebben in uw ogen, dan bespreken we graag met u de extra mogelijkheden. Neem contact op en we kijken wat we ook dan voor u kunnen betekenen.

De categorieën RVS kranen in ons assortiment zijn de volgende: wastafelkranen, toiletkranen, vrijstaande badkranen, regendouches en ingebouwde RVS kranen. Zo hebben we voor iedere kraanaansluiting in uw badkamer of toiletruimte de juiste kraan. Deze kranen zijn perfect te combineren met onze wastafels en baden. Zo is uiteindelijk alles één geheel, wel zo stijlvol.

Bezoek de showroom of maak een afspraak

Bent u benieuwd naar onze RVS kranen of andere producten van TIZ design? Bezoek onze showroom en laat u inspireren. Wij zijn geopend op afspraak, deze kunt u maken door contact met ons op te nemen.

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft of meer wilt weten over één van onze producten. We staan u graag te woord en adviseren u waar nodig!

Meer informatie
solid-surface-bad-breskens-1