solid-surface-bad

Solid surface bad

Eindeloos genieten

Vrijstaande solid surface baden, we denken vaak onterecht dat deze baden alleen maar in luxehotels of in films voorkomen. Waarom zou u niet zelf een vrijstaand bad in uw badkamer plaatsen?

  • Geniet elke keer weer van een luxe gevoel
  • Zeer eenvoudig schoon te houden
  • Het bad vergeeld niet, wit blijft echt wit
  • Een duurzame, lange termijn keuze
Meer informatie
Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Een vrijstaand solid surface bad bij u thuis

Een solid surface bad kan voor vele niet ontbreken in hun badkamer. Natuurlijk voldoet een douche om uw lichaam en haren te wassen, maar niks geeft meer ontspanning dan languit in een warm bad te liggen na een drukke dag.

Maak van uw moment in bad een nog aangenamer moment door te kiezen voor een vrijstaand bad. Krijgt u bij het lezen van de woorden ‘vrijstaand bad’ direct een beeld in uw hoofd van luxe hotelkamers of scenes uit een film? Of wellicht heeft u al een keer overnacht in een hotelkamer met een vrijstaand bad?

Ongetwijfeld was het nemen van een bad heerlijk en riep het direct een gevoel van luxe op. Dit is het gevoel wat een vrijstaand bad oproept. Iets wat onterecht volgens vele alleen maar in luxehotels of in films mogelijk is, maar waarom zou u ditzelfde gevoel niet in uw eigen badkamer halen? Met de baden uit onze collectie is dit namelijk goed mogelijk.

De solid surface baden die we in onze collectie bij TIZ design hebben zijn van de hoogste kwaliteit en we zijn erg sterk in design.

Waarom onze baden van solid surface zijn.

Onze vrijstaande baden worden gemaakt van solid surface materiaal. Dit is een bewuste keuze door de vele voordelen die solid surface met zich mee brengt. Zo is solid surface een zeer duurzaam materiaal, is het makkelijk te bewerken en bestaat uw onderhoud enkel uit een doekje er overheen halen.

Veel vrijstaande baden die u op de markt vindt zijn gemaakt van andere materialen die uit China komen. De kwaliteit van deze materialen is compleet anders doordat polyester in vele gevallen de basis van het materiaal vormt. Een eigenschap van polyester is dat (mat) witte producten nog wel eens geel wil worden. De eerste indruk van polyester producten is vaak prima maar op den duur zullen deze producten dus gaan vergelen. Iets wat natuurlijk erg storend is in een mooie design badkamer.

Solid surface heeft deze eigenschap niet en zal ook op lange termijn stralend wit blijven. Zo is het iedere dag weer een feest om in uw eigen design badkamer binnen te lopen. Ziet u zichzelf al heerlijk bijkomen van een drukke dag in een van onze vrijstaande baden?

Uw bad is niet compleet zonder badkraan.

Om een vrijstaand bad compleet te maken kunt u deze combineren met een vrijstaande badkraan. Een vrijstaande badkraan draagt bij aan de luxe uitstraling van een vrijstaand bad en in onze collectie vindt u dan ook verschillende RVS badkranen.

Een van onze favoriete kranen is de RVS vrijstaande badkraan 1. Deze is perfect te combineren met een van onze vrijstaande baden.

Meer informatie
solid-surface-bad-breskens-1
solid-surface-bad-tholen-2

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

tiz-design-contact

Openingstijden showroom
Ma t/m vr.08.00 - 16.00 uur
Zaterdag10.00 - 13.00 uur

I.v.m. de feestdagen zijn wij van 25 dec. t/m 1 jan. gesloten!

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.