tiz-design-toiletfontein-terschelling-1

Toiletfonteinen

Strakke designs die uw toiletruime afmaken

De design toiletfonteinen uit de collectie van TIZ design zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten en combinaties. Ook maatwerk is mogelijk, zo heeft u straks de toiletfontein die het beste past in uw inrichting.

  • Door en door Nederlands product
  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Altijd het beste advies
Meer informatie
Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Toiletfonteinen van hoge kwaliteit

Bij TIZ design hebben we verschillende toiletfonteinen in het assortiment. Deze zijn onmisbaar in het toilet, ze zijn compacter dan een wastafel, waardoor ze geschikt zijn voor een toiletruimte die vaak kleiner is dan een badkamer. De gehele toiletruimte krijgt met de juiste fontein solid een luxe en complete uitstraling, daarom kiest u voor TIZ design.

Kies het juiste formaat

Het kan zijn dat u nog niet de toiletfontein hebt gevonden in ons assortiment die helemaal voldoet aan al uw verwachtingen. Daarom zijn we u graag van dienst met onze maatwerk service. Wij hebben de mogelijkheid om maatwerk te leveren, zodat u een toiletfontein hebt in de gewenste afmetingen. Bespreek met ons uw verwachtingen en we kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Onze toiletfonteinen zijn ook perfect te combineren met de RVS kranen in ons assortiment. Daarnaast kunt u ook zorgen dat uw toiletruimte dezelfde inrichting heeft als uw badkamer, wij hebben overeenkomende modellen voor beide of kunnen hier voor zorgen. Zo richt u uw badkamer en toiletruimte in volgens dezelfde stijl.

Breng een bezoek aan onze showroom

Bent u benieuwd naar onze modellen of wilt u ons complete assortiment bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We laten u graag de mogelijkheden zien en vertellen u meer.

Heeft u een vraag? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder en zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen!

Meer informatie
solid-surface-wastafel-1-inspiratie
solid-surface-franeker

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

tiz-design-contact

Openingstijden showroom
Ma t/m vr.08.00 - 16.00 uur
Zaterdag10.00 - 13.00 uur

Onze showroom is enkel op afspraak te bezoeken.