Solid surface lavabo

Handgemaakt, enkel pure perfectie

Design solid surface lavabo's van HI-MACS® of Corian® vindt u bij uitstek in de wastafelcollectie van TIZ design. Wij bieden u een breed scala aan design wastafels.

  • Door en door Nederlands product
  • Vergeeld niet, wit blijft echt wit
  • Zeer eenvoudig schoon te onderhouden
  • Krasbestendig en vochtbestendig
  • Vele mogelijkheden in vorm en kleur
Meer informatie

Type

Onze solid surface lavabo's kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd zodat deze perfect aansluiten op uw bestaande badkamerinrichting

wastafel-ameland-tiz-design-3

Op het badmeubel

wastafel-ameland-tiz-design-2

Verzonken in het meubel

wastafel-ameland-tiz-design

Zwevend boven het meubel

Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Inspiratie bij mensen thuis

solid-surface-onne
solid-surface-wastafel-1-inspiratie
Solid Surface - inspiratie-10

Uw solid surface lavabo van TIZ design

Een design lavabomeubel van TIZ design is een door en door kwalitatief product. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit.

De materialen die wij gebruiken zijn altijd duurzaam. Dit zorgt ervoor dat uw lavabomeubel ook op lange termijn prachtig blijft. De materialen die wij gebruiken blijven echt wit en zullen niet vergelen. Kiest u voor TIZ design, dan kiest u voor een bijzondere en duurzame lavabo in uw badkamer.

Oer-Hollandse collectie

Omdat wij een Nederlands bedrijf zijn, hebben we onze producten ook oer-Hollandse namen gegeven. De namen zijn te herleiden naar plaatsen aan de Nederlandse kust. Denk hierbij aan lavabo’s met namen zoals Vlieland, Den Helder en Cadzand.

Lavabo met meubel

Kiest u voor een lavabo met meubel, dan is het mogelijk om de lavabo verzonken in het meubel te monteren. Bij de productomschrijving van onze lavabo’s worden alle varianten toegelicht en zijn foto’s toegevoegd zodat u direct een idee heeft van de wijze waarop de lavabo gemonteerd kan worden in uw badkamer.

Verder vindt u hier informatie over de beschikbare afmetingen van de lavabo, prijzen en aanvullende informatie. Heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Productie in eigen huis

De materialen die we gebruiken zijn HI-MACS® en Corian®. Het voordeel van deze materialen is dat ze erg duurzaam zijn. Wanneer we kijken naar andere producten die worden aangeboden als het om badkamer sanitair gaat, dan is circa 90% afkomstig uit China.

Dit zijn producten van een totaal andere kwaliteit solid surface. Hierbij is de basis vaak polyester. Polyester gaat om op den duur te vergelen. Het eerste gevoel kan soms best goed zijn en misschien zien de producten er redelijk hetzelfde uit, maar dat zal niet zo blijven want na een tijd wordt het geel. De A-merk solid surfaces van HI-MACS® en Corian® zullen altijd stralend wit blijven.

Lavabomeubel op maat

Heeft u in onze collectie lavabo’s een lavabomeubel gezien dat u mooi vindt, maar heeft u andere wensen qua afmetingen? Het is bij ons geen probleem om een lavabo op maat te maken.

Zo is de ruimte die u in uw badkamer heeft voor een lavabo altijd in te vullen. Misschien heeft u in de badkamer wel een nis waartussen u een wastafel wilt plaatsen. Wij kunnen de wastafel dan volledig op maat maken. Daarbij houden we uiteraard rekening met de plaatsing van de kraan.

Meer informatie
solid-surface-wastafel-7-inspiratie
solid-surface-wastafel-2-inspiratie