solid-surface-grou

Wastafel op maat

Handgemaakt, enkel pure perfectie

Een wastafel op maat is eenvoudig te realiseren als u kiest voor een wastafel van TIZ design. Kiest u voor TIZ design, dan kiest u voor een bijzondere wastafel met een uniek design. De wastafels die we op maat maken in ons atelier zijn van HI-MACS® of Corian®.

Het is eenvoudig om een wastafel op maat te realiseren. U zoekt in onze collectie een model waar uw voorkeur naar uitgaat. U kunt aangeven hoe groot de wastafel moet worden, de dikte van het blad en of er kraangaten in de wastafel gemaakt moeten worden.

Verder kunt u voor de waskom aangeven waar u deze in de wastafel wilt hebben. Aangezien wij zelf alles produceren zijn wij in staat u, onze producten, voor een zeer scherpe prijs aan te bieden.

Heeft u een model in gedachten, wat niet voorkomt in onze collectie, dan kunnen we altijd kijken of we dat model voor u kunnen maken.

Meer informatie

Type

Onze solid surface wastafels kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd zodat deze perfect aansluiten op uw bestaande badkamerinrichting

wastafel-ameland-tiz-design-3

Op het badmeubel

wastafel-ameland-tiz-design-2

Verzonken in het meubel

wastafel-ameland-tiz-design

Zwevend boven het meubel

Wastafel op maat

In 3 stappen naar uw perfecte wastafel op maat.

1. Afmetingen

2. Waskom

3. Dikte blad

Solid Surface - tiz-design-werkwijze

Onze werkwijze, pure klasse

Een badkamer van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij TIZ design. Originele designs en de productie in eigen huis. Zo zijn we van begin tot eind verantwoordelijk voor hetgeen dat we creëren: design badkamers.

  • Snelle levertijden van 3 tot 6 weken
  • Showroom van 225 m2 voor inspiratie
  • Door en door Nederlands product
Bekend van
Afspraak maken

Inspiratie bij mensen thuis

solid-surface-wastafel-1-inspiratie
Solid Surface - inspiratie-10
solid-surface-onne

A-merk solid surface

U kunt er van uitgaan dat uw aankoop de hoogste kwaliteit heeft die verkrijgbaar is. De materialen die worden gebruikt zijn erg duurzaam waardoor de wastafels ook op lange termijn prachtig blijven. Het materiaal blijft mooi wit en zal niet gaan vergelen, dit omdat wij met de beste merken solid surface werken.

Wit blijft 100% wit

Circa 90% van de solid surface producten die aangeboden worden, online of bij winkels, is afkomstig uit China. En van een totaal andere kwaliteit solid surface, met als basis polyester waardoor het op den duur vergeeld. Op het eerste gezicht ziet het er hetzelfde uit, maar dat zal niet zo blijven. De A-merk solid surface van HI-MACS® en Corian® blijft stralend wit.

Iedere maat mogelijkmaat of unieke combinatie?

Kiest u voor een wastafel op maat dan kiest u voor de mogelijkheid om de wastafel met een afwijkende maat te laten maken. Zo maakt het niet meer uit hoeveel ruimte u heeft voor de wastafel. Iedere maat is mogelijk.

Heeft u bijvoorbeeld een wastafel nodig die vier meter moet worden? Met onze wastafels op maat is dit helemaal geen probleem. Verder kunnen we rekening houden met wandkranen die al in de muur geplaatst zijn. Zo zullen we zorgen dat de kommen op de juiste plaatst gepositioneerd zijn t.o.v. de wandkranen.

Meer informatie
solid-surface-wastafel-7-inspiratie
solid-surface-franeker