Toilet fonteinkraan

De fonteinkranen van TIZ Design zijn meer dan slechts een fonteinkraan—zij zijn een ware toevoeging aan de toiletruimte. Dankzij de exclusieve en luxe uitstraling van de fonteinkranen van TIZ Design, zal deze kraan een eyecatcher zijn in de toiletruimte. De fonteinkranen die TIZ Design aanbiedt zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal). Dankzij het gebruik van materiaal met een hoge kwaliteit zal de fonteinkraan jarenlang haar glimmende uitstraling behouden.

Fonteinkraan 1

Fonteinkraan 2

De TIZ Design fonteinkranen, ofwel toiletkranen, zijn zowel los te verkrijgen of in combinatie met een bijpassende toiletfontein. De fonteinkranen worden in de wastafel of in de muur van de toiletruimte gemonteerd. Het type fonteinkraan bepaald waar deze gemonteerd zal worden. Alle verschillen typen en modellen fonteinkranen kunt u op de website van TIZ Design bekijken. Ook kunt u ons ruime assortiment aan RVS fonteinkranen inclusief wasbak bekijken. Dankzij de grote variatie in stijlen kunt u ongetwijfeld uw favoriete fonteinkraan vinden bij TIZ Design!

Fonteinkranen van TIZ Design

In het assortiment van TIZ Design vindt u zowel toiletfonteinen met een strakke als ronde uitloop. Het grootste verschil tussen een fonteinkraan en een wastafelkraan is de afmeting van de uitloop. Aangezien de wasbak in de toiletruimte van minder groot formaat is, is het van belang dat de fonteinkraan hier juist op aansluit. Dankzij het kleine(re) formaat van de kraan zal het water niet over de rand van de wastafel gespoten worden. Hierdoor wordt de kans op spetteren vermindert en zal de toiletruimte niet onder de waterdruppels zitten.

Om het gebruiksgemak van de fonteinkraan te vergroten hebben wij mengkranen toegevoegd die eenvoudig te bedienen zijn. Dankzij de soepele werking van de mengkranen komt de gewenste temperatuur gemakkelijk tot stand. De fonteinkranen van TIZ Design beschikken ieder over een één-greep mengkraan waarmee de temperatuur eenvoudig bepaald kan worden.

Wij produceren de fonteinkranen in eigen huis

Ongeacht voor welke fonteinkraan van TIZ Design u kiest, u bent altijd gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Bij TIZ Design streven wij immers naar duurzaamheid en hier hebben wij onze materialen op aangepast. Alle producten van TIZ Design zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien worden al onze producten ontworpen en geproduceerd in ons eigen atelier. Dankzij ons eigen atelier zijn de mogelijkheden voor fonteinkranen oneindig. Vertel ons gerust al uw wensen en verwachtingen en wij zullen ons best doen om deze te verwezenlijken in de perfecte fonteinkraan!

Neem een kijkje in onze showroom!

Wij snappen dat u wellicht eerst de fonteinkraan met u eigen ogen wilt bekijken voordat u op kopen overgaat. Om dit voor u mogelijk te maken is de showroom van TIZ Design tot stand gekomen. In deze showroom kunt u rustig al onze fonteinkranen bekijken om zo een juiste keuze te maken. Uiteraard staan in de showroom onze medewerkers voor u klaar. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen omtrent fonteinkranen! Doordat de TIZ Design showroom uitsluitend op afspraak geopend is, raden wij u aan om een afspraak in te plannen. Door contact met ons op te nemen kunnen wij u garanderen dat er medewerkers voor u klaar staan om u verder te helpen. We zien u graag tegemoet!

Over TIZ Design

Bij TIZ Design produceren wij graag fonteinkranen die duurzaam zijn. Niets is minder waar voor onze andere producten zoals badkamermeubels, badkamerspiegels, wastafelkranen en toilet wastafels. Originaliteit en kwaliteit staan op een hoog vaandel bij TIZ Design. Bij TIZ Design vindt u echte eyecatchers die een toevoeging zijn aan uw leefomgeving. Bovendien zijn de producten van TIZ Design scherp geprijsd en beschikken over korte levertijden. Wij bieden door en door Nederlandse producten met een uniek design. Neem een kijkje in onze webshop en kies uw favoriete fonteinkraan uit!