Toiletfontein Renesse 40

Deze toiletfontein is ontworpen en geproduceerd in ons eigen atelier. Het model is uitgevoerd in HI-MACS Alpine White, maar kan ook in CORIAN uitgevoerd worden.

Omschrijving Toiletfontein Renesse 40

Fontein Renesse is een mooie design toiletfontein uit de collectie Vlieland. Het is een organisch gevormde wastafel uit één geheel met zachte vloeiende lijnen. Deze toiletfontein is ontworpen en geproduceerd in ons eigen atelier. Het model is uitgevoerd in HI-MACS Alpine White, maar kan ook in CORIAN uitgevoerd worden.

De wastafel wordt standaard geleverd met een niet afsluitbare HI-MACS afvoerplug. Voor het bevestigen van de wastafel aan de muur leveren wij speciale beugels mee. Standaard produceren wij de toiletfontein in twee uitvoeringen:

  • Renesse 400 x 250 x 100 geschikt voor wandkraan.
  • Renesse 450 x 250 x 100 eventueel met kraangat.

449,00

Aanvullende informatie Toiletfontein Renesse 40

Het is tevens mogelijk om deze toiletfontein in afwijkende maten te laten produceren. Kijkt u voor meer informatie op de pagina toiletfontein op maat.

Extra informatie

Afmetingen400 × 250 × 100 mm
Standaardmaten400mm, 450mm
AfvoerHI-MACS afvoerplug, niet afsluitbaar
Kraangatoptioneel
Materiaal WastafelHI-MACS Alpine White

Daarom TIZ design

  Duurzame productie in eigen huis

  Showroom in Beneden Leeuwen

  Hi macs & Corian

  Dutch Design (Hand Made)


Vraag offerte aan

Naam

E-mail

Telefoon

Afmeting (mm)

 

 

Beschrijving

Toiletfontein Renesse 40

Toiletfontein Renesse 40

Toiletfontein Renesse 40

Bezoek onze showroom

Als u wilt zien hoe onze wastafels, badkamermeubels en baden er in het echt uitzien of meer informatie wilt over de mogelijkheden voor maatwerk, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend, neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.