Toiletfontein

De design toiletfonteinen uit de collectie van TIZ design zijn verkrijgbaar in diverse standaardmaten en combinaties. Op zoek naar een afwijkende maat of unieke combinatie? TIZ design is sterk in maatwerk: neem contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod voor uw toiletfontein op maat.

Toiletfontein Terschelling

Toiletfontein Renesse 40

Toiletfontein Texel

Toiletfontein Renesse 45

Toiletfontein van TIZ Design

Een toiletfontein is onmisbaar in een toilet. In essentie gaat het bij een toiletfontein om een compacte wastafel. Deze compacte wastafel is speciaal gemaakt voor het toilet. Uiteraard dragen ze bij aan de persoonlijke hygiëne na het bezoeken van het toilet. Maar een fontein op het toilet is niet alleen om die reden niet meer weg te denken uit het toilet. Het hele toilet krijgt met de juiste fontein een complete en luxe uitstraling. Waarom zou je dan niet kiezen voor een uniek en mooi design toiletfontein?

De toiletfonteinen in onze collectie zijn ontworpen en geproduceerd in ons eigen atelier. Het is mogelijk om verschillende uitvoeringen en afmetingen te laten maken als het gaat om een fontein bij u op de wc. Zo weet u altijd zeker dat de fontein precies past en dat het een geheel vormt met de andere elementen bij u op het toilet. Het toilet is immers een plek waar u zelf dagelijks zult zijn maar ook veel van uw gasten zullen een bezoekje aan het toilet brengen. U wilt dan toch ook hier zorgen voor een mooie en luxe uitstraling. Dat is goed mogelijk wanneer u kiest voor een fontein op het toilet van TIZ design.

In onze collectie vindt u bijvoorbeeld toiletfontein Renesse 45 terug. Zoals al eerder aangegeven is deze fontein een product uit ons eigen atelier. Het materiaal waar deze toiletfontein van is gemaakt is HI-MACS Alpine White. De fontein voor het toilet kan echter ook uitgevoerd worden in CORIAN. Toiletfontein Renesse behoort tot de Vlieland collectie en is een mooi design toiletfontein. De wastafel van deze fontein is gemaakt uit één geheel en bevat vloeiende lijnen. Wilt u meer weten over dit toiletfontein, kijk dan bij de complete omschrijving van dit product.

Verder hebben we in onze collectie fonteinen voor het toilet ook nog de Renesse 40. Uiteraard is ook dit fontein een product uit ons eigen atelier. In ons atelier in Beneden Leeuwen vindt ook de productie van onze toiletfonteinen plaats. Wilt u meer weten over de afmetingen en de mogelijkheden van dit product? Bekijk dan de complete beschrijving bij het product.

Meer dan alleen toiletfonteinen

Een fontein voor op het toilet is niet het enige wat u bij ons aan kunt schaffen. Zo hebben wij een complete collectie beschikbaar voor de badkamer. Denk hierbij aan wastafels, RVS kranen, badkamerspiegels, badkamermeubels, en badkamerkasten. Ook voor deze items bent u bij TIZ Design aan het juiste adres. Onze producten zijn perfect op elkaar afgestemd en om dat alles op maat te maken is, kunt u uw specifieke wensen heel goed uit laten komen. Wanneer het gaat om onze wastafels, dan zijn deze enkel of dubbel uit te voeren, badkamermeubels zijn in een variatie aan kleuren en met verschillende indelingen beschikbaar. Dus zoekt u naast een fontein voor op het toilet ook een complete oplossing voor alle elementen in uw badkamer? Dan bent u bij TIZ Design zeker aan het juiste adres! Met een combinatie van onze producten in het toilet en op de badkamer bent u er zeker van dat alles goed bij elkaar past en een mooi harmonieus geheel vormt.

Een bezoek brengen aan onze showroom

Wilt u de toiletfonteinen een keer bekijken in onze showroom? Of een keer kijken hoe onze producten gecombineerd kunnen worden? Misschien bent u naast producten voor het toilet op zoek naar een compleet nieuwe badkamer en wilt u bij ons inspiratie opdoen. Het maakt niet uit, we nodigen u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is op afspraak geopend en u kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Over TIZ Design

Alle producten die wij aanbieden worden op een duurzame manier geproduceerd in eigen huis. Ook als het om een fontein op het toilet gaat. Doe jij een aankoop voor een fontein bij ons, dan koop je een door en door Nederlands product. We hechten ontzettend veel waarde aan originaliteit en kwaliteit. Misschien is uw zoektocht naar een compleet nieuwe badkamer net gestart. Binnenkort gaat u wonen in een nieuw huis en u zoekt daarvoor invulling van het toilet en de badkamer of misschien is het oude toilet uw bestaande huis aan vervanging toe. Kies dan voor de producten van TIZ Design. Onze producten voor toilet en badkamer zijn echte eyecatchers. Bedenk goed dat ook een fontein in het toilet niet alleen een gebruiksvoorwerp is. Het is een prominent onderdeel van het toilet. Een ruimte waar u ongetwijfeld iedere dag te vinden bent. Hoe lekker is het dan om een mooi geheel te zien wat precies afgestemd is met uw badkamer? S

tap met veel plezier binnen in uw badkamer of toilet en maak het een mooi en compleet onderdeel van uw huis. TIZ Design staat voor unieke designs, scherpe prijzen, korte levertijden en alles wat wij maken doen wij speciaal voor u.