Toiletfonteinen

Unieke producten van topkwaliteit

Geef uw toiletruimte een luxe, chique uitstraling. Ga voor een toiletfontein van TIZ Design. In ons assortiment vindt u zes verschillende modellen. De meeste modellen hebben twee standaard afmetingen: met of zonder plateau. Zit de juiste maat er niet tussen? Dan maken we er graag eentje voor u op maat.

 • Strakke, organische vormen
 • Afwijkende afmetingen nodig? Kies voor maatwerk
 • Verkleurt niet, wit blijft echt wit
 • Gemaakt van solid surface (Hi Macs of Corian)
 • Zeer onderhoudsvriendelijk

Een toiletfontein op maat

De ene toiletruimte is de andere niet. Eén ding is wel zeker, de meeste toiletfonteinen zijn kleiner dan een reguliere wastafel. Om de keuze voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we zes verschillende toiletfonteinen. Elk met twee maten: met of zonder plateau. Heeft u toch specifieke wensen? Dan is het mogelijk om er eentje op maat te laten maken. Geef ons de afmetingen door en laat ons weten of u wel of geen kraangat wilt. Wij regelen de rest.

 • Snelle levertijden

  Binnen 3 tot 6 weken

 • 225 m2 showroom

  Vol inspiratie

 • Nederlands product

  Gemaakt in Zaltbommel

Stralend wit en dat blijft het

Solid surface toiletfonteinen

Al onze toiletfonteinen zijn gemaakt van solid surface. Er zijn diverse merken op de markt. Wij werken met alleen de beste merken Hi Macs en Corian. Het grote verschil tussen deze en andere merken? Hi Macs en Corian zijn gemaakt op basis van acryl. Andere merken hebben een polyester basis. Polyester wordt poreus en verkleurt snel. En dat willen we niet. Dus, kiest u voor een toiletfontein van TIZ Design? Dan bent u gegarandeerd van een prachtig product, dat niet alleen nu mooi is maar ook in de (verre) toekomst.

Combineer uw toiletfontein met een RVS kraan

Onze toiletfonteinen zijn perfect te combineren met de RVS kranen in ons assortiment. Wilt u graag dat uw toiletruimte aansluit bij uw badkamer? Kies dan voor een overeenkomend model in ons assortiment. Zit die er niet tussen? Laat het ons weten, we kunnen er namelijk altijd eentje voor u regelen.

Breng een bezoek aan onze showroom

Bent u benieuwd naar onze modellen of wilt u ons complete assortiment bekijken? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We laten u graag de mogelijkheden zien en vertellen u meer.

Neem contact op