vanaf

€ 550,-

Toiletfonteinen

Toiletfontein Ameland

Levertijd: 3 weken

De toiletruimte wordt vaak onterecht gezien als een ruimte waar men weinig tot geen aandacht aan hoeft te schenken. Het toilet is een plek waar we dagelijks gebruik van maken en mag gerust een luxe gevoel uitstralen.

Voordelen TIZ Design
  • Door en door Nederlands product
  • Originaliteit en kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Uniek design voor een scherpe prijs
  • Korte levertijden
  • Producten speciaal voor u gemaakt
Selecteer je uitvoering

Toiletfontein Ameland 50 - 70

Toiletfontein Ameland is een rechthoekige fontein gemaakt van hoogwaardig Solid Surface Corian Glacier White materiaal. Dankzij de strakke lijnen heeft de Ameland een tijdloos design en past hij perfect bij iedere moderne toiletruimte.

Onze toiletfonteinen worden gecreëerd met Corian® of HI-MACS® Alpine White, de keuze is aan u. Vanuit TIZ design zijn HI-MACS® en Corian® een bewuste keuze omdat beide materialen vele voordelen met zich mee brengen. Zo is het materiaal simpel te onderhouden en behouden de producten hun kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van uw toiletfontein.

De Ameland 50 fontein heeft een standaard maat van: 50x23x10 cm. De standaard afmeting van de Ameland 70 fontein is: 70x23x10 cm. Naast de standaardmaten, kunt u ook kiezen voor maatwerk. Wij vervaardigen alle toiletfonteinen namelijk in ons eigen atelier. Indien gewenst is de toiletfontein uit te breiden met een handdoekgleuf en daarnaast kunt u zelf kiezen of u het kraangat links of rechts geplaatst wilt hebben.

Prijzen

Breedte

Diepte

Bladdikte

Prijs

50 cm

23 cm

1,2 cm-10 cm

€ 550,-

70 cm

23 cm

1,2 cm- 10 cm

€ 595,-

Maatwerk mogelijk

Klik hier voor onze betaalbare maatwerk oplossingen

Extra

Kraangat laten maken:
€30,-

Maatwerk mogelijk

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)