vanaf

€ 469,-

Toiletfonteinen

Toiletfontein De Koog

Levertijd: 3 weken

De toiletruimte wordt vaak vergeten wanneer men een woning gaat inrichten. Ongemerkt brengen we echter veel tijd door is deze ruimte en mag hier best aandacht aan besteed worden. Geef uw toiletruimte direct een luxere uitstraling met toiletfontein De Koog.

Voordelen TIZ Design
  • Door en door Nederlands product
  • Originaliteit en kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Uniek design voor een scherpe prijs
  • Korte levertijden
  • Producten speciaal voor u gemaakt
Selecteer je uitvoering

Toiletfontein De Koog 36 - 42

Toiletfontein De Koog 36 heeft een tijdloos design en compact formaat van 36x24x10 cm. Toiletfontein De Koog 42 heeft een formaat van 42x24x10 cm. De toiletfontein heeft een strakke look met afgeronde hoeken. Samen met de materiaalkeuze voor Corian Glacier White zorgt dit ervoor dat de toiletfontein makkelijk te reinigen is. Daarnaast is het tijdloze ontwerp perfect te combineren met alle badkamermeubels uit onze collectie.

Onze toiletfonteinen worden gecreëerd met Corian® of HI-MACS® Alpine White, de keuze is aan u. Vanuit TIZ design zijn HI-MACS® en Corian® een bewuste keuze omdat beide materialen vele voordelen met zich mee brengen. Zo is het materiaal simpel te onderhouden en behouden de producten hun kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van uw toiletfontein.

De standaard afmeting van de fontein is: 36x24x10 cm (De Koog 36). Op zoek naar een grotere toiletfontein? Kies dan voor de standaard maat: 42x24x10 cm (De Koog 42). Deze maat biedt net iets meer ruimte, zodat u makkelijk een zeeppompje kwijt kunt. Naast de standaardmaten, kunt u ook kiezen voor maatwerk. Wij vervaardigen alle toiletfonteinen namelijk in ons eigen atelier. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen of u het kraangat links of rechts geplaatst wilt hebben.

Prijzen

Breedte

Diepte

Bladdikte

Prijs

36 cm

24 cm

1,2 cm-10 cm

€ 469,-

42 cm

24 cm

1,2 cm-10 cm

€ 499,-

Maatwerk mogelijk

Klik hier voor onze betaalbare maatwerk oplossingen

Extra

Kraangat laten maken:
€ 30,-

Maatwerk mogelijk

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)