vanaf

€ 550,-

Toiletfonteinen

Toiletfontein Sluis 40

Levertijd: 3 weken

De toiletruimte wordt vaak onterecht gezien als een ruimte waar men weinig tot geen aandacht aan hoeft te schenken. Het toilet is een plek waar we dagelijks gebruik van maken en mag gerust een luxe gevoel uitstralen.

Voordelen TIZ Design
  • Door en door Nederlands product
  • Originaliteit en kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Uniek design voor een scherpe prijs
  • Korte levertijden
  • Producten speciaal voor u gemaakt

Toiletfontein Sluis 40

Toiletfontein Sluis is een rechthoekige fontein gemaakt van hoogwaardig Solid Surface Corian Glacier White materiaal. Dankzij de strakke lijnen en mat witte afwerking heeft toiletfontein Sluis een tijdloos design en past hij perfect in vrijwel elke toiletruimte. De toiletfontein heeft de volgende afmetingen: 40x20x10 cm.

Onze toiletfonteinen worden gecreëerd met Corian® of HI-MACS® Alpine White, de keuze is aan u. Vanuit TIZ design zijn HI-MACS® en Corian® een bewuste keuze omdat beide materialen vele voordelen met zich mee brengen. Zo is het materiaal simpel te onderhouden en behouden de producten hun kwaliteit. Zo kunt u jarenlang genieten van uw toiletfontein.

Indien gewenst kunt u zelf kiezen of u het kraangat op de toiletfontein Sluis links of rechts geplaatst wilt hebben. Naast de standaardmaten, kunt u ook kiezen voor maatwerk. Wij vervaardigen alle toiletfonteinen namelijk in ons eigen atelier.

Prijzen

Breedte

Diepte

Bladdikte

Prijs

40 cm

20 cm

10 cm

€ 550,-

Maatwerk mogelijk

Klik hier voor onze betaalbare maatwerk oplossingen

Extra

Kraangat laten maken:
€30 ,-

Maatwerk mogelijk

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)