vanaf

€ 395,-

Toiletfonteinen

Toiletfontein Texel

Levertijd: 3 weken

Een plek in ons huis waar we onbewust vaak komen is het toilet, soms zelf meerdere keren per dag. Waarom geven we onze toiletruimte dan niet de aandacht die het verdient? Transformeer uw toiletruimte door voor design toiletfontein Texel te gaan!

Selecteer je uitvoering

Toiletfontein Texel

Toiletfontein Texel wordt net zoals de andere toiletfonteinen op duurzame wijze geproduceerd. Dit gebeurt op onze locatie in Zaltbommel waar u ook van harte welkom bent om onze designproducten te bewonderen.
Toiletfontein Texel 40 heeft een formaat van 40x23x10 cm. Toiletfontein Texel 45 heeft een formaat van 45x23x10 cm. De afmetingen van de wasbakuitsparing is 27x 19 cm. Optioneel om het kraangat links of rechts te plaatsen (meerprijs €30,-)

Onze toiletfonteinen worden gecreëerd met HI-MACS® Alpine White of Corian®. Een bewuste keuze omdat beide materialen vele voordelen met zich mee brengen zoals het simpele onderhoud en langdurig goed blijven van de producten. Zo kunt u jarenlang genieten van uw toiletfontein.

Met toiletfontein Texel geeft u uw toiletruimte een verzorgde uitstraling. Met welke wastafel zou u hem willen combineren?

Prijzen

Breedte

Diepte

Bladdikte

Prijs

40 cm

23 cm

1,2 cm-10 cm

€ 395,-

45 cm

23 cm

1,2 cm-10 cm

€ 425,-

Maatwerk mogelijk

Klik hier voor onze betaalbare maatwerk oplossingen

Extra

Kraangat laten maken:
€ 30,-

Maatwerk mogelijk

    Vraag een offerte aan

    Afmetingen (cm)